Meciul cu Argentina a fost ultimul pentru Louis van Gaal pe banca tehnică a Olandei: ‘Nu voi continua’ + Messi, conflict cu selecționerul. Video

Louis van Gaal se alătură antrenorilor care își părăsesc echipele după meciurile de la Cupa Mondială.

Selecționerul Olandei a făcut anunțul în conferința de presă organizată după meciul cu Argentina. Olandezii s-au oprit în sferturile de finală ale turneului după ce au fost eliminați în urma loviturilor de departajare.

„Nu voi continua ca antrenor al selecţionatei Olandei, este ultimul meu meci din cel de-al treilea meu mandat”, a declarat Van Gaal la conferinţa de presă susținută la finalul partidei de pe Lusail Stadium din Al Daayen.

Louis van Gaal: „Nu cred că am ce să-mi reproşez”

Van Gaal a vorbit și despre ultimul său meci pe banca Olandei.

„Le-am cerut jucătorilor mei să se pregătească pentru penalty-uri la cluburile lor, iar ei au făcut acest lucru. A fost o performanţă fantastică să putem revenit de la 0-2 la 2-2, dar faptul că am pierdut la loviturile de departajare este dureros.

Nu cred că am ce să-mi reproşez, am pregătit totul, ia jucătorii mei s-au luptat până la capăt şi au dat totul. La loviturile de departajare, am ratat primele două penalty-uri, iar asta a pus presiune pe ceilalţi executanţi. Rămâne o loterie şi, spre norocul lor, argentinienii au câştigat

Sunt foarte mândru. Am adus o mulţime de jucători tineri, pentru ca ei să înveţe. Am format un grup şi când privesc în urmă, văd ceva foarte pozitiv. Nu am sentimentul că am fost învinşi în această seară, pentru că am pierdut la loviturile de departajare”, a adăugat selecționerul.

Cel care îi va lua locul tehnicianului în vârstă de 71 de ani este Ronald Koeman. Decizia a fost luată în urmă cu câteva luni.

Messi, conflict cu Louis van Gaal

Leo Messi a avut ceva de împărțit și cu selecționerul Louis van Gaal. După ce Lautaro Martinez a marcat golul victoriei, Messi și Van Gaal au fost surprinși certându-se. Cei care au intervenit rapid au fost Edgar Davids și Di Maria.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari