Mbappe de România le promite fanilor FCSB-ului că le va aduce titlul: `Există o singură Steaua care e și pe teren și în tribune!`

De câteva sezoane la FCSB, Florinel Coman pornea ca un mare pariu al fotbalului românesc. Coman și-a fermecat la început patronul, iar Gigi Becali l-a botezat Mbappe de România.

Dar ajuns la 24 de ani și chinuit de accidentări, Coman și-a pierdut locul de titular de la FCSB, dar și-a păstrat un loc în grupul căpitanilor. Coman le-a promis suporterilor că nu se va opri până nu va aduce titlul de campioană din nou la Capitală.

”Cu siguranță îmi voi intra în formă, dar mai important este să nu ne abatem de la drumul nostru, acela de a câștiga campionatul. Deși am avut parte de un start foarte rău, ne-am redresat cât de cât și sunt convins că de acum înainte vom face o figură frumoasă.

Capitala aparține acum FCSB-ului, adică Stelei”, a spus Coman, într-un interviu acordat canalului de Youtube al celor de la Peluza Nord.

”Sunt de patri-cinci ani aici și mereu fanii au fost alături de noi, mai ales când am trecut prin perioade mai slabe. Există o singură Steaua care e și pe teren și în tribune. Vom aduce un nou titlu în gruparea roș-albastră”, a mai spus Coman.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari