Max Verstappen rupe tăcerea! Anunţul olandezului zburător după victoria din Japonia. Dezvăluiri de ultimă oră ale pilotului de la Red Bull Racing

Max Verstappen rupe tăcerea! Anunţul olandezului zburător după victoria din Japonia. Dezvăluiri de ultimă oră ale pilotului de la Red Bull Racing. Echipa austriacă a trecut peste abandonul campionului mondial din Australia.

Max Verstappen şi Red Bull Racing şi-au luat revanşa în stil mare, în Japonia. Au realizat dubla.

Max Verstappen rupe tăcerea!

După victoria din Japonia Max Verstappen era extrem de bucuros. A vorbit despre succesul înregistrat la Suzuka. A spus clar că Red Bull Racing era nevoită să facă o cursă bună, după dezastrul din Australia.

„A fost o cursă plăcută, a trebuit să mă concentreu pe start, să fac o diferenţă faţă de urmăritori. A ieşit bine. A trebuit să ridicăm din nou steagul după Australia, trebuia să facem o cursă mare, au fost mulţi fani minunaţi aici.

Nu am mai fost acolo de ceva timp, toată lumea se pregăteşte. Aştept să vedem cum vom fi la primul antrenament”, a declarat Max Verstappen.

Şi Sergio Perez a vorbit după locul secund obţinut la Suzuka. Acesta a transmis că startul său de cursă a fost unul foarte bun, însă chiar şi aşa, nu a reuşit să-l depăşească pe Verstappen.

„A fost un week-end foarte bun pentru echipă. Atunci când ai parte de restart, e greu să-ţi păstrezi concentrarea. A fost bun pentru mine, dar greu să-l depăşesc pe Max. În cel de-al doilea stint, a trebuit să forţez.

Avem un moment foarte bun, anul trecut în Japonia a fost cel mai greu week-end al meu”, a declarat şi Sergio Perez.

Verstappen domină categoric noul sezon de Formula 1. În ciuda abandonului din Australia, pilotul olandez are deja 3 victorii obţinute în 4 curse.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed