Mărturia uluitoare a lui Ion Ţiriac! Ce a putut să spună magnatul despre una dintre vedetele Planetei. Au fost surprinşi unul lângă celălalt

Mărturia uluitoare a lui Ion Ţiriac! S-a aflat ce a putut să spună magnatul despre una dintre vedetele Planetei. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva. Al doilea cel mai bogat român surprinde din nou.

Ion Ţiriac a uimit pe toată lumea, în urmă cu ceva timp. Acesta a fost surprins alături de cele mai dorite femei de pe Planetă.

Mărturia uluitoare a lui Ion Ţiriac!

A fost un moment absolut uluitor cu Ion Ţiriac în prim plan. Acesta a fost surprins pe o barcă, alături de o cântăreaţă celebră. Totul s-a întâmplat la Monte Carlo, în urmă cu mai mulţi ani.

Ţiriac a fost surprins în aceeaşi barcă cu Nicole Scherzinger. Imaginea cu cei doi s-a viralizat pe reţelele de socializare. Magnatul a dezvăluit că nu ştia despre cine este vorba, conform click.ro. Asta deşi cântăreaţa are milioane de fani în toată lumea.

„Duminică, înainte să merg la aeroport, am fost să-l văd pe Ecclestone. Am stat 20 de minute cu feciorul meu ăla mic. N-ai cum să ieşi de-acolo decât cu o bărcuţa. Era foarte multă presă cu o domnişoară bine făcută.

Când a venit barca, am sărit toţi în barcă. Domnişoara m-a întrebat „domnule Ţiriac, nu rămâi la Formulă?”. I-am spus că nu, că am avion. Zice: Aaa, ce păcat. Habar nu am cine e. Mi-ai spus un nume. Habar n-am cine a fost. Dacă e o mare personalitate, să fie sănătoasă! De arătat, arată bine pe dinafară„, a spus, la acel moment, Ion Ţiriac, conform sursei citate.

Fostul mare jucător de tenis are o avere de aproximativ două miliarde de dolari, conform presei de specialitate. Acesta ar fi al doilea cel mai bogat român în 2024, conform ultimelor estimări.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed