Mărturia teribilă a vedetei lui Gigi Becali! A trecut prin clipe cumplite. Dezvăluiri dureroase înaintea EURO 2024

Mărturia teribilă din trecutul vedetei lui Gigi Becali! Jucătorul a trecut prin clipe cumplite în cariera de fotbalist. Dezvăluiri dureroase făcute de jucător chiar înainte de debutul la EURO 2024.

O parte din jucătorii lui Gigi Becali, au fost convocați de selecționer la echipa națională. Unul dintre fotbaliști a vorbit în cadrul unui interviu despre greutățile prin care a trecut până să ajungă la acest nivel.

Mărturia vedetei lui Gigi Becali!

Înainte de primul meci de la EURO, Adrian Șut (25 ani) a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut în ultimii ani pentru a ajunge să joace la un Campionat European.

Deși a fost campion cu FCSB, Șut și-a amintit de perioadele grele prin care a trecut. Au fost momente în care echipele începeau pregătirile ,iar el nu era legitimat la niciun club. Jucătorul a ținut să le-a mulțumească în special lui Adrian Iencsi, omul care l-a pregătit eșaloanele inferioare, și lui Ilie Poenaru, fostul antrenor de la Academica Clinceni.

”Sunt mândru, nu e uşor să ajungi la echipa naţională, muncea mea a dat roade. Se poate spune că e cel mai frumos an din carieră. Eu îmi doresc să trăiesc şi alte momente în fotbal, dar anul acesta va fi de neuitat.

Am avut momente când am rămas fără echipe, când mergeam în probe. Echipele începeau cantonamentele şi eu n-aveam echipă. Îmi era dificil, dar am avut persoane care m-au ajutat. Adrian Iencsi m-a ajutat foarte mult, mi-a întins o mână de ajutor. Fiecare şi-a pus amprenta asupra carierei mele. Domnul Iencsi şi domnul Poenaru m-au ajutat cel mai mult.

Când vii la echipa naţională, e incredibil, sunt cei mai în formă jucători, nivelul îşi creşte la fiecare antrenament. E un vis, îmi doresc să ajungem cât mai departe. Nu-mi văd viaţa fără fotbal. Vreau să fac tot ce depinde de mine să ajung cel mai bun.”, a declarat Adrian Şut, în cadrul unui interviu pentru FRF TV.

România va juca primul meci luni, 17 iunie de la ora 16:00, împotriva naționalei Ucrainei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed