Mărturia teribilă a lui Mihai Pintilii! Cel mai mare regret al antrenorului de la FCSB. A trecut prin clipe cumplite

Mihai Pintilii a contribuit considerabil la reuşita FCSB-ului din acest sezon, însă, din postura de delegat al clubului. Gruparea roș-albastră a câștigat titlul de campioană a României, după nouă ani de lupte seculare în Superliga. Fostul mijlocaș a activat ca jucător, în cadrul clubului din Capitală, timp de șase sezoane (2012-2014 și 2016-2020).

Pintilii și-a amintit de perioada când a purtat, cu mândrie, tricoul roș-albastru și a rememorat câteva momente cheie din perioada cu pricina. Secundul lui Charalambous nu s-a rezumat doar la trecut și a explicat care este principalul său rol în vestiarul celor de la FCSB, în prezent.

Cel mai mare regret al lui Mihai Pintilii!

Oficialul a vorbit și despre viața personală. Deși cu FCSB a trăit o bucurie imensă la finalul sezonului, ”acasă” la Pintilii lucrurile stau cu totul altfel.

”Mama mea a murit, iar tata locuiește la Iași. Tata e dinamovist. Și unchiul meu la fel. Din familie se trage! Păi nici nu m-au sunat să mă felicite pentru titlul câștigat cu FCSB. După trei zile de la câștigarea campionatului, m-a sunat tata să mă întrebe ce fac. I-am și zis: ‘Ce faci, tată? Nu mă suni să mă feliciți?’. ‘Eee, urma să te sun’.

I-am și zis că mă rog să nu retrogradeze Dinamo, ca să fie și el fericit.

(n.r. Dar după FCSB – Dinamo 6-0, te-a sunat?) N-am vorbit cu el. Nu-l sun! El mă mai sună din când în când: ‘Băi dar ce bulan ați avut. Nu se poate’. Mă mai tachinează.

Eu am ajuns rar pe acasă. Probabil au fost mândri de mine, părinții mei. Chiar nu știu! Tata nu mi-a zis niciodată că e mândru de mine!”, a declarat Mihai Pintilii, potrivit golazo.ro.

”Eu plec de la echipă!”

Fostul mijlocaș a readus în prezent un episod controversat, trăit în vestiarul roș-albaștrilor, pe vremea când acesta încă activa ca jucător. Patronul formației i-a dat bătăi de cap.

”(n.r. Când ai fost, ca jucător, prima dată criticat?) Pfoai! Cred că atunci când mi-a luat Gigi Becali banderola de căpitan. Deci m-a sunat și mi-a zis ‘Dormi pe teren’. Și eu i-am zis ‘Ok nea Gigi, atunci eu plec de la echipă!’.

Asta se întâmpla în al doilea sezon al meu, la echipă. Zi-mi că nu sunt tehnic, zi-mi că nu sunt orice vrei tu, dar nu-mi spune că dorm pe teren! Eu măcar de bine, de rău, alergam și încercam să-mi fac treaba și să recuperez cât mai multe mingi pe teren. Și atunci am zis că plec. ‘Nu mă tată? Cum să pleci? Stai, că am glumit!’, a zis apoi Nea Gigi.

Eu le transmit jucătorilor că am fost și eu în locul lor și că știu și eu cum e. Mie mi-a fost foarte greu. În special când îmi trimiteau prietenii mesaje ‘Ia uite ce a zis Gigi de tine!’. Ăștia nu sunt prieteni. Ăia îți vor răul!”, a declarat Mihai Pintilii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed