Mărturia teribilă a fiului lui Adrian Mititelu! Ce s-a întâmplat de fapt cu acesta: ‘Am fost în comă 10 ore!’

Adrian Mititelu Jr., a fost internat de urgență pe secția ATI, în cadrul Spitalului Floreasca din Capitală, sâmbătă, 20 aprilie, după ce și-ar fi administrat o supradoză de pastile antidepresive.

Patronul din Bănie, tatăl acestuia, a exclus vehement ipoteza unei intenții sinucigașe. Tânărul urmaș al lui Adrian Mititelu ar fi trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, în contextul în care FCU Craiova tremură în fața retrogradării.

Băiatul lui Adrian Mititelu, de nerecunoscut!

Adiță Mititelu Jr. ar fi administrat o doză de pastile antidepresive, neidentificate, și, fără să își dea seama, a întrecut limita impusă de medicul specialist. Ar fi luat doar cu o pastilă mai mult decât de obicei.

Acum, după mai bine de trei zile de la cele întâmplate, tânărul și-a revenit, se află sub supraveghere medicală și a oferit o primă reacție cu privire la tot evenimentul care a cutremurat Bănia.

„Am stat în comă 10 ore! De sâmbătă noaptea și până duminică. Abia duminică după amiază doctorii au reușit să mă stabilizeze și le mulțumesc mult pe această cale. Mi-au spus că, dacă mă găseau cu câteva minute mai târziu, nu mai aveau ce face!!

Am luat mai multe, nu mai știu ce… dar au fost amestecate. În momentul de față sunt stabil, mă simt bine. Sper ca în 2-3 zile să ies din spital.

Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, în special doctorilor. Le mulțumesc celor care mi-au transmis mesaje de încurajare și de prietenie. Le-am citit pe toate și mi-au dat putere!”, a declarat Adrian Mititelu Jr., pentru Fanatik.

De asemenea, o scurtă declarați, cu privire la tot incidentul, a oferit și purtătorul de cuvânt al instituției, doctorul Bogdan Oprița:

„Da, pacientul Adrian Gigi Mititelu este la noi în spital. Nu vă pot da mai multe amănunte despre starea sa, dar confirm că este internat la spitalul Floreasca!”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed