Marius Şumudică s-a dezlănţuit! Scandal uriaş cu fanii lui Gaziantep. Mesaj dur al antrenorului pentru suporteri

Marius Şumudică s-a dezlănţuit! Scandal uriaş cu fanii lui Gaziantep. Mesaj dur al antrenorului pentru suporteri după ce echipa sa a pierdut, scor 1-3, cu Trabzonspor, în etapa cu numărul 15 din Super Lig.

Marius Şumudică are probleme la Gaziantep. A început să fie contestat de către fanii propriei echipe. Asta după înfrângerea cu Trabzonspor.

Marius Şumudică s-a dezlănţuit!

Marius Şumudică e dezamăgit de fanii nemulțumiți inclusiv de antrenorul echipei. „Înțeleg reacția fanilor, dar ar trebui să o îndrepte asupra altora, nu asupra lui Șumudică. Când am venit aici, echipa nu avea niciun punct. Am făcut 15. Nu am format eu lotul ăsta. Să le răspund fanilor de ce nu joacă echipa cum trebuie.

Acum trei ani, echipa juca bine pentru că o formasem eu. Le înțeleg reacția, dar ar trebui să ne susțină. Sincer, echipa are nevoie de 7-8 transferuri, altfel avem șanse mici să nu retrogradăm.

Problema principală a Turciei este că toată lumea știe fotbal și toată lumea e antrenor. Acum trei ani, când echipa juca foarte bine și eu am fost înlăturat, de ce n-au reacționat fanii? Când am venit eram pe opt, iar când am plecat eram pe trei.

Eu sunt cel responsabil pentru ce se întâmplă acum? Nu știu dacă voi avea o întâlnire cu președintele și cu cei din conducere, dar eu sunt aici pentru echipa asta, nu pentru bani”, a spus Șumudică, potrivit presei din Turcia.

Trezeguet, de două ori și Bakasetas au marcat pentru Trabzon. Denis Drăguș a executat perfect o lovitură liberă de la peste 25 de metri și l-a învins pe Ugurcan Cakir. Gaziantep a pierdut însă și a ajuns la doar un singur punct de zona retrogradării. În acest moment, echipa ”vulturilor” se află pe locul 15, cu 15 puncte acumulate.

Pentru Drăguș a fost cel de-al cincilea gol marcat în SuperLig în acest sezon, la care se mai adaugă unul în Cupa Turciei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed