Marius Şumudică s-a dezlănţuit! Ce l-a scos din minţi pe antrenor. Cauzele retragerii din activitate

Marius Șumudică s-a dezlănțuit! Tehnicianul care activează în Arabia Saudită a vorbit despre cauzele care îl fac să se retragă din fotbal.

Înainte de a pleca în Arabia Saudită, Marius Șumudică a vorbit despre mai multe subiecte de actualitate, dar nu aa uitat să aminteaască despre retragerea sa din fotbal. Tehnicianul care a cucerit un titlu de campion cu Astra este deranjat de faptul că nu se simte apreciat în fotbalul românesc.

Marius Șumudică a fost enervat la culme

Marius Șumudică s-a enervat la culme! Antrenorul celor de la Al-Raed este nemulțumit de faptul că este mult mai apreciat în Turcia sau Arabia Saudită decât în România. Înainte de plecarea în Arabia, „Șumi” a explicat de ce se retrage din fotbal, dar și ce va face după aceea.

„Credeți-mă că de foarte multe ori sunt mai apreciat în Turcia și Arabia Saudită, decât în România. În Turcia, în momentul în care ies pe stradă, oriunde m-aș duce, vine lumea să fază poze cu mine. Și în Arabia Saudită la fel.

Doar că îți dispare motivația și mai multe lucruri m-au făcut să iau această decizie. Voi vedea ce voi face. Traversez o perioadă dificilă, nu îmi mai arde, mi-e greu, sunt departe de familie. Nu este ușor, iar eu nu alerg după bani ca disperatul. Deja am anunțat că vreau să renunț la antrenorat, mai am să îmi termin contractul. Dacă voi rămâne în fotbal, o voi face în televiziune, dacă nu, voi sta liniștit acasă.

(n.r. Nici măcar Rapidul nu te poate face să te răzgândești?) Rapidul e ceva aparte în inima mea, n-am rezistat emoțional să merg la handbal. Am stat acasă și ieri, să fiu sincer, am plâns. Adică ceea ce se întâmplă acolo, când vedeam copii, doamne cântând, toată sala. Mi se face pielea de găină și nu e frig aici, e bine.

Rapidul e un fenomen, te răscolește. Rapid are antrenor, e Mutu și eu îl respect. Are un investitor și un președinte care merg pe o anumită linie, le urez baftă. În momentul de față nu pot să zic decât că iubesc acest club și atât”, a spus Marius Șumudică.

Distribuie articol:

1 COMENTARIU

  1. SUMUDICA e satul de strainatate iar in ROMANIA se pare ca nu prea e agreat.Tot sapa la RAPID ! E cam frustat ! La RAPID ,MUTU e unul din cei mai seriosi antrenori. Daca RAPID il scapa pe MUTU curand numai prind un antrenor serios.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari