Marius Şumudică, dat de gol! S-a aflat adevărul despre antrenorul român. Ce i-a transmis şeful lui Gaziantep

Marius Şumudică, dat de gol! S-a aflat adevărul despre antrenorul român. Mesajul transmis de şeful de la Gaziantep după rezultatele bune ale tehnicianului. Toată lumea este impresionată.

Datorită prestațiilor bune și faptul că a ridicat echipa de când a revenit la Gaziantep, Marius Șumudică este foarte lăudat de conducerea clubului.

Marius Şumudică, dat de gol!

Marius Șumudică i-a dus pe turci de pe ultima poziție în clasament până pe locul 11, departe de zona „roșie” care duce în liga secundă.

Memik Yilmaz, președintele celor de la Gaziantep, a vorbit despre performanțele reușite de tehnicianul român. Spune că în vestiar este o „relație de familie”.

„Nu am putut începe sezonul aşa cum ne-am dorit, dar acum este un mediu foarte bun la Gaziantep. Cu Marius Şumudică, echipa are o atmosferă bună şi există o relaţie de familie. Avem un început bun cu Şumudică.

Am avut un parcurs bun, dar trebuie să ne menţinem cu picioarele pe pământ. Campionatul este un maraton lung, vorbeam despre lucruri diferite la începutul sezonului.
Este mai bine să fii precaut şi să priveşti înainte şi să mergi meci cu meci. Nu ştiu unde ne vor duce rezultatele, dar vreau ca Gaziantep să fie pe un loc foarte bun”, a spus Memik Yilmaz.

Pentru Gaziantep, la care joacă Alexandru Maxim, Denis Drăguș, dar și Florin Niță și Junior Moraes, urmează duelul cu Ankaragucu, echipă la care este legitimat Olimpiu Moruțan. Meciul se va juca pe data de 25 noiembrie și va începe de la ora 15:00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed