Marius Șumudică, atac la Neluțu Varga și înțepături la adresa lui Petrescu: `Eu nu aș mai putea să lucrez cu un astfel de patron`

Marius Șumudică a plecat cu scandal de la CFR, iar în locul său a fost adus chiar Dan Petrescu, cel care e acum în relații tensionate cu patronul din Gruia.

Șumudică n-a uitat că a fost oprit de bodyguarzi să mai intre în stadion și n-a uitat că Petrescu negociase deja revenirea la CFR, așa că e tranșant când vine vorba despre situația explozivă de la Cluj.

”Eu nu mai puteam să lucrez cu un astfel de patron care iese pe post si spune lucruri urâte despre antrenorul în care trebuie sa aibă încredere și îl face pe antrenor sa piardă grupul și orice fel de suport.”, a spus Șumudică.

Nemilos cu Dan Petrescu

Legat de clauza de 400.000 de euro pe care Dan Petrescu o are în contract în cazul unei demiteri, Șumudică a răspuns ferm:

”Niciodată nu renunțam, eu când am fost la CFR am avut un contract clar și am fost remunerat după ce am fost îndepărtat.

Eu mi-am dat seama ce fel de oameni sunt la CFR Cluj și cu cine ai de a face, în momentul de față e greu ca Dan Petrescu să continue activitatea și să fie concentrat pe ce trebuie să facă.

Indiferent ce antrenor vine acolo, este foarte greu sa mai fie șeful vestiarului și să mai aibă susținerea grupului, cei nemulțumiti vor avea un alibi, în fiecare zi văd cate un ”tablou cu mâinile în sus”, nu am văzut in viața mea așa ceva.

Cred că au 30 de jucători, nu știu cum se pregătesc că …”boom” azi unul doi, ”boom” mâine altul, este incredibil.

”Deac nu-l susține pe Petrescu!”

Petrescu nu mai are nici un sprijin in momentul de față. Nici Ciprian Deac nu îl susține. Credeți că se duce vreodată Deac să îi spună patronului să nu il dea afară pe Petrescu?

Am văzut toate meciurile CFR-ului, joacă foarte slab. La meciul cu FC Argeș au avut doar 15 minute bune, aceasta este filozofia lui Dan Petrescu, un joc care nu place ochiului.

Când suferi un accident vascular cerebral pe bază de stres, nu te mai uiți în urmă atunci când vorbești, a fost la un pas de un mare necaz. Fotbalul l-a distrus pe Neluțu Varga.

Nu este Dan Petrescu vinovat că a făcut patronul accident vascular, dar CFR-ul are cel mai bun lot și cele mai bune condiții, iar rezultatele nu sunt pe măsura așteptărilor.

Mie dacă îmi cereau oamenii demisia, eu mergeam la patron și ne strângeam mâna.”, a spus Marius Șumudică la Digisport.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari