Marius Şumudică a dat verdictul! Ce a putut să spună despre Edi Iordănescu. Nimeni nu se aştepta la asta

Marius Şumudică a dat verdictul! S-a aflat ce a putut să spună antrenorul despre selecționerul naționalei României, Edi Iordănescu. Nimeni nu se aştepta la asta din partea tehnicianului celor de la Gaziantep.

Marius Șumudică a spus că-l felicită pe selecționerul Edi Iordănescu pentru realizările sale la echipa națională a României.

Marius Şumudică a dat verdictul

Mai apoi, tehnicianul a transmis că este mai puțin importantă grupa în care a ajuns România la EURO 2024, dar și că ceea ce contează este că reprezentativa țării noastre s-a calificat la turneul final.

„Vreau să îl felicit pe Edi (n.r. Edward Iordănescu) pentru ceea ce a făcut la echipa națională. Merită felicitat. Cu aria de selecție pe care o are s-a calificat la EURO.

O să ziceți de grupă, de război. Important e atunci când se trage linie se vede că România e calificată la EURO”, a afirmat Marius Șumudică, înainte de a părăsi România, după vacanța petrecută aici de Sărbători.

România este în Grupa E la EURO, împreună cu Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B (Bosnia-Herţegovina – Ucraina şi Israel – Islanda), conform tragerii la sorţi desfășurate la Hamburg.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed