Marius Croitoru, ironic la adresa rivalilor de la CSU Craiova: ‘Dacă ajung acolo și eu dacă voi fi antrenor, nu voi acuza acest lucru’

Derby-ul Olteniei este programat duminică, 7 august, de la ora 21:30. Este meciul în care Marius Croitoru revine pe banca celor de la FCU Craiova după ce a fost suspendat două etape.

„Este un derby al orgoliilor. Este cel mai important lucru pentru cei care iubesc FCU. E clar că trebuie să ne ridicăm la nivelul așteptărilor. E un meci de campionat, trei puncte puse în joc, care ne ajută să ne îndeplinim obiectivul, dacă vom câștiga.

Am pregătit meciul normal, așa cum pregătesc toate meciurile la care am fost antrenor și la care voi fi de acum încolo. Nu e nimic special, dar e mai mult un meci extraordinar în afara terenului. Noi jucătorii și antrenorii știm ce am de făcut. Noi tot ce vom face vom face pentru voi, cei care iubiți această echipă.

Atâta timp cât joci din 3 în 3 zile e normal să existe această uzură. Dacă se întâmpla asta la mijloc de campionat era ceva normal. Dar e început de campionat și e normal să resimți acest lucru. Dar d-asta s-au calificat, d-asta au vrut să termine în primele echipe ale campionatului, ca să joace în cupele europene.

La fel de vom dori și noi. Și dacă vom ajunge acolo, eu dacă voi fi antrenor, nu voi acuza acest lucru. D-aia îmi doresc să joc în cupele europene, să joc din 3 în 3 zile. Nu cred că cine e calificat în această competiție nu știe ce urmează”, a declarat Marius Croitoru la conferința de presă.

Marius Croitoru nu se va baza pe Juan Bauza. Argentinianul s-a accidentat la meciul cu FCSB și va lipsi 45 de zile.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari