Marius Croitoru îl atacă pe Valeriu Iftime: ‘Dacă ar fi de educație, nu ar trebui să vorbească!’

Marius Croitoru a fost suspendat și a stat în tribune la meciul de pe Arena Națională cu FCSB. Antrenorul le-a transmis însă indicații elevilor săi tot meciul, iar imaginile surprinse au fost îndelung comentate de oamenii din fotbal.

Croitorul a fost criticat și de fostul său șef, Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani. Antrenorul nu s-a putut abține și a avut și el un mesaj pentru șeful moldovenilor.

”Lucrurile se schimbă. Vorbele alea au fost ca de la suspendat la suspendat. Domnul Iftime știe ce educație am eu. Dacă ar fi de educație, nu ar trebui să vorbească pentru că el are șase luni de suspendare, eu am avut două săptămâni.

Cred că e mai bine să vorbească despre echipa lui, despre jucătorii lui, despre antrenorii lui, nu despre antrenorii sau jucătorii de la alte echipe. Eu am un respect deosebit pentru Iftime. Toată familia mea ține foarte mult la el.

E păcat să spună astfel de lucruri. Dacă suspendarea ține de educație, ar trebui să ne uităm puțin în oglindă”, a declarat Marius Croitoru.

Ce a spus Iftime despre Marius Croitoru

”Sunt momente în viața de zi cu zi când e foarte civilizat Marius Croitoru, dar își pierde rezistența asta în timpul meciurilor. Am avut și aici la Botoșani câteva situații, se certa cu presa. Încercam să-l calmez, dar nu auzea! L-am văzut apoi la meciuri urlând pe margine, pe tușă, eu cred că n-ai niciun fel de beneficiu, de câștig, dacă urli.

Dacă ești suspendat, e o chestie de educație, e de râsul lumii să stai cu două telefoane cum a stat el, parcă ești de la NASA, comunici cu vapoarele, cu rachetele cosmice care se izbesc una în alta. Ce poate să-i transmită chelbosului ăluia de pe margine la telefon? Facem atâta circ degeaba, Marius Croitoru e un tip super fain. El doar bravează foarte tare, joacă un teatru ieftin”, a declarat Valeriu Iftime, la Radio Sport Total FM.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari