Marius Croitoru, anunț clar pentru Gigi Becali. Ce se va întâmpla cu Juan Bauza

Adrian Mititelu anunța că ar putea să-l vândă pe Bauza, și imediat mai multe cluburi din Liga 1 și-au arătat interesul pentru argentinian. printre acestea s-au numărat FCSB și Rapid.

Marius Croitoru, antrenorul de la FCU Craiova, este totuși convins că Bauza nu va dori să joace la un alt club din România. Atunci când va veni momentul se va transfera în străinătate.

”E cel mai bun număr 10 din România. E și normal să fie dorit, dar mi-e greu să cred că va face pasul la altă echipă din România”, a spus Marius Croitoru, în cadrul conferinței de presă.

Adrian Mititelu: „Nu îl dau în România”

Bauza a ajuns în România în 2020, la Csikszereda. Din iulie 2021 joacă pentru FCU Craiova. În Liga 1, a reușit 5 goluri și 7 pase decisive în 29 de meciuri oficiale.

„Hai să lămurim problema cu Bauza. El nu se va mișca de la FCU până în vara anului viitor. Valorează foarte mulți bani, iar Gigi Becali nu își permite să dea atâția bani pe el. La ora asta, Bauza mai este dorit de Șucu și Rotaru, dar nu îl dau în România. Și așa pe Compagno l-am dat cu inima strânsă, iar pe Bauza, vă mai spun încă o dată, nu îl vând în România”, a spus Adrian Mititelu, pentru Prosport.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari