Mama copiilor lui Ion Ţiriac şi-a înnebunit fanii! Apariţie fabuloasă a jurnalistei de 54 de ani. Arată ca o adolescentă / Foto

Mama copiilor lui Ion Ţiriac şi-a înnebunit fanii. Apariţie fabuloasă a jurnalistei de 54 de ani. Internauții au fost uimiți când au văzut-o și i-au timis zeci de mesaje. Aceasta are o vârstă respectabilă, dar arată ca o adolescentă.

Fostul jucător de tenis și Sophie Ayad au avut o relație timp de 9 ani. Egipteanca i-a dăruit doi copii, pe Ioana Natalia Țiriac și pe Karim Țiriac.

Mama copiilor lui Ion Ţiriac, apariție fabuloasă

Sophie Ayad este lipsită de oice inhibiție. Fosta mare iubire a lui Ion Țiriac a postat fotografii în costum de baie pe rețelele de socializare. Fanii s-au grăbit să-i trimită o mulțime de mesaje în care îi transmit că arată fabulos.

„Înapoi pe drumul cel bun”, a fost mesajul jurnalistei, pe reţelele sociale, lângă o poză în care este în costum de baie.

„Foarte drăguță”, „Arăți fabulos” , „Ai un corp minunat”, au fost câteva dintre reacții.

Ion Țiriac și modelul egiptean s-au cunoscut la Munchen și au avut o relație timp de 9 ani. Sophie Ayad i-a dăruit fostului jucător de tenis doi copii. Jurnalista egipteană este stabilită în prezent în SUA, la Miami, dar are o relație foate bună cu Ion Țiriac.

În 2023 și-a deschis în SUA un magazin cu haine de lux. Este și model postând desul de des imagini cu hainele pe care le vinde.

Cum se menține în formă Sophie Ayad

Sophie Ayad a povestit într-un interviu, pentru libertatea.ro, cum se menține în formă la 54 de ani.

„Gătesc în fiecare seară. Mai mult mâncăruri italiene și franțuzești. Îmi place simplitatea. Când s-a născut fiul meu, abia dacă știam să fierb un ou. Deci am parcurs un drum lung. Pe de altă parte, urăsc să îmi curăț bucătăria după aceea. Dar gătitul este distractiv și relaxant. Orice lucru creativ funcționează pentru mine.

Mănânc proaspăt și ușor. Sunt unul dintre oameni norocoși care pot mânca tot ce își doresc. Termin cutii de înghețată Ben & Jerry Cookie Dough urmărind Netflix noaptea. Să sperăm că va rămâne așa, deoarece urăsc dieta. Îmi place să mănânc, așa că mulțumesc Domnului că nu am luat în greutate. În plus, mă mișc toată ziua și asta ajută”, spunea Sophie Ayad.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed