Mădălina Ghenea, făcută praf! Atac fără precedent la adresa vedetei. Imaginile care au provocat un mare scandal / Foto

Mădălina Ghenea, făcută praf! Actrița a fost luată la rost de către fanii săi din cauza imaginilor controversate de pe rețelele de socializare. Explicația dată de frumoasa actriță nu a întâziat.

Mădălina Ghenea nu mai are liniște după imaginile virale apărute pe rețelele de socializare. Fosta iubită a tenismanului Grigor Dimitrov, și-a explicat acțiunile.

Mădălina Ghenea, făcută praf! Atac fără precedent la adresa vedetei

În urmă cu ceva vreme, Mădălina Ghenea a postat pe contul său de Instagram câteva fotografii în care dansează pe o masă, în timp ce este înconjurată de mai mulți bărbați.

După ceva timp, fanii acesteia au început un adevărat război și o o trag pe actriță la răspundere.

”E jenant ce faci”, ”Ce rușine”, ”Ești ahtiată după atenție”, ”Nici nu-ți place să te dai în spectacol”, ”Josnic!!! Calare pe masă. Mai rău ca o escortă de lux, ca să nu spun mai rău”.

După mult timp, frumoasa actriță a observat comentariile urâte din partea urmăritorilor săi și a venit cu explicații. Se pare că a fost vorba doar de o campanie publicitară.

”Mă întreb cum este posibil că oamenii să nu înțeleagă meseria mea. Sunt actriță, oameni buni! În viața reală, nu aș dansa niciodată pe mese în fața oamenilor care s-au oferit să fie actori în campania noastră, dar ca actriță am jucat multe personaje diferite.

Să văd dau câteva detalii despre următorul meu proiect – voi fi un personaj negativ, dar asta nu înseamnă că sunt unul și în viața reala. Îmi amintește oarecum de primul meu premiu pe care l-am primit la prestigiosul Festival de Film de la Roma pentru un film italian, când toate ziarele din România scriau că făceam în viața reală ceea ce făceam, de fapt, doar în film.

Unii oameni trebuie să se calmeze puțin! Oricum sunteți amuzanți. Sper că voi juca un astronaut… așa că voi, toți ciudații, veți scrie că eu chiar sunt un astronaut, ar fi un vis”, a scris Mădălina Ghenea, pe Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed