Luptătorul Bebino, dezvăluiri din arest. Cel despre care se spunea că este șeful Clanului Sportivilor lămurește lucrurile: ‘Vreau să fiu lăsat în pace’

Marius Alecu, zis Bebino, este din luna martie în arestul poliției, însă el susține că este nevinovat. De această dată a fost săltat pentru o sumă infimă, 5.000 de euro, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru abuz de încredere, înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi tâlhărie calificată.

Cel despre care se spune că este unul dintre liderii Clanului Sportivilor ne-a vorbit despre problemele cu legea pe care le-a avut în ultimii ani. Marius Alecu spune că vrea să fie lăsat în pace pentru a face ce îi place mai mult. Să lupte în gale. În această săptămână, luptătorul va fi dus în fața magistraților.

Bebino, despre scandalul în care a fost rănit grav

În anul 2020, sportivul a fost implicat într-un incident violent. La vremea respectivă au apărut în mediul online și imaginile de la scandal. Atunci, Marius Alecu și încă un bărbat au ajuns cu răni grave la spital, apoi la poliție.

Bebino, care acum este în arestul poliției pentru 30 de zile, a povestit, pentru sportbull.ro, cum a fost săltat atunci de la spital și dus în arest.

 „În 2020, am avut un incident în care am fost tăiat. Am stat în comă de pe data de 9 ianuarie, până pe 11 ianuarie. M-am trezit exact de ziua mea. La patru zile după ce am fost tăiat, domnul procuror m-a externat, m-a luat pe targă din spital, și mi-a dat 24 de ore de arest. Am fost dus tribunalul Junior din București și mi-a dat în sarea deplorabilă în care eram. mai mult mort decât viu, 30 de zile de arest.

Am fost dus la Penitenciarul Rahova. Acolo medicii au fost uimiți de starea mea. Aveam nevoie de operație la nivelul tendoanelor. Timp de șase zile nu au avut ce să-mi facă, decât să-mi schimbe bandajele.

După cele 6 zile am fost dus la Curtea de Apel, tot pe targă, și mi s-a dat arest la domiciliu. Am fost obligat să chem salvarea de trei ori pe zi pentru rănile pe care le aveam. Am fost operat la mâna stângă de două ori. Dar din cauză că nu mi-a dat voie la recuperare mi s-a rup tendonul de două ori și am rămas cu mâna schilodită.

După 17 luni de arest la domiciliu mi s-a dat achitare, adică nevinovat”, ne-a transmis Marius Alecu.

„Vreau să fiu fiu lăsat în pace și să nu mi se mai fabrice dosare”

Sportivul spune că tot ce își dorește este să fie lăsat liniștit pentru a-și vedea de viață. De asemenea a declarat că nu are nicio legătură cu Clanul Sportivilor.

„I-am transmis la acea vreme domnului Marcel Velea că nașa unui angajat de la BCCO (Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate) dorea să-l dea jos.

Un angajat BCCO și un interlop cunoscut doreau să controleze tot Bucureștiul. Eu refuz să le dau numele. Vreau însă să transmit ceva important. Vreau să fiu lăsat în pace și să nu mi se mai fabrice dosare aiurea pe bandă rulantă.  

Provin dintr-o familie modestă. Tatăl meu are o firmă de construcții, iar mama mea are o firmă de curățenie.

Nu sunt interlop. Nu fac pare din niciun clan și nu am făcut niciodată. Nu știu de ce se spune că sunt șeful Clanului Sportivilor. Nu faac parte din niciun clan. Recunosc că mi-a plăcut să mă bat de mic. Regret însă multe din trecutul meu.

Doresc doar să fiu lăsat în pace și să nu îmi mai fie fabricate dosare pe bandă rulantă. Totul necesită timp, între 2-4 luni pentru a se demonstra că nu sunt vinovat. Sunt doar oameni rău intenționați. Vreau să fiu lăsat în pace să îmi văd de familia mea”, a mai spus Alecu.

Bebino spune că a fost nedreptățit, dar nu are de gând să facă niciun demers.

„Nu am tâlhărit pe nimeni niciodată și nu am furat. Nimeni din familia mea nu a făcut așa ceva. 

Nu am dat statul în judecată pentru că am stat 17 luni închis și nu am avut dreptul să merg la spital, nu am cerut nicio daună materială. Nici celor care m-au tăiat. Nu am făcut plângere procurorului care m-a scos pe targă din spital și mi-a dat 24 de ore de arest.

Nu am făcut niciun demers domnului președinte care mi-a dat 30 de zile de arest deși eram într-o stare deplorabilă, mai mult mort decât viu. Nu am făcut niciun demers pentru că vreau să fiu lăsat în pace. Cred că încă mai sunt oameni în România care aplică legea corect.”

Bebino trebuia să revină în ring în acest an

Bebino ar fi trebuit să lupte într-o gală RXF la începutul acestui an, dar a fost arestat.

„Sunt fost sportiv de performanță. Am făcut box de la 6 ani la CS Total Box și Metrorex, la maeștrii Coco și Bazar. Am fost campion la box, la juniori la 16 ani. La vârsta aceea mă băteam cu cei de 18 ani și 21 de ani pentru că nu aveam categorie. Cântăream +95 kg.

La 17 ani, m-am înscris la Kempo, la Amatto Zaharia. După 5 ani am renunțat pentru că nu aveam categorie. Trebuia să mă lupt piramidal. M-am lăsat de sport pentru că la acel moment nu era plătit și m-am angajat ca bodyguard la mai multe cluburi de fițe din București.

Aș vrea să fiu lăsat să mă antrenez pentru a putea urca, din nou în ring, în galele RXF”, a mai dezvăluit luptătorul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed