`Lunetistul` Niculescu a semnat cu Poli Iași și o va lua la țintă pe Dinamo în liga a doua: `Ce s-a întâmplat în 2018 e o rană care nu s-a închis în totalitate`!

Ca jucător, Claudiu Niculescu face parte din istoria frumoasă a lui Dinamo. Titluri, goluri de pus în ramă și o atmosferă de echipă mare care pare acum atât de îndepărtată pentru ”câinii” tineri.

Însă ca antrenor, Dinamo i-a provocat – după cum spune chiar el – o rană care nu s-a cicatrizat încă. Claudiu Niculescu a rezistat doar 20 de zile pe banca tehnică a lui Dinamo, care l-a concediat, pentru a-l numi în locul lui pe Mircea Rednic, în septembrie 2018.

Și totuși l-a durut retrogradarea lui Dinamo. Cu care se va întâlni în postura de dușmani în Liga a doua, fiindcă Clau-gol a semnat cu Poli Iași, pe care o va pregăti timp de un an.

”Am fost foarte trist în seara aceea și în multe seri după. Am avut un sentiment de mare tristețe, chiar dacă am fost dezamăgit pentru ce mi s-a întâmplat acum 4 ani (n.r. când a fost înlocuit cu Mircea Rednic după 3 meciuri), n-am cum să uit perioada frumoasă petrecută acolo, trofeele câștigate ca jucător. Am avut o durere în suflet, nu-mi imaginam că Dinamo ar putea retrograda vreodată.

Inevitabilul s-a întâmplat, la ce a fost la club în ultimii ani. Înainte mai aveam cu cine să vorbesc din conducerea clubului, de data asta, cu părere de rău, nu am mai avut cu cine, o persoană de la care să iau informații certe.

Ce s-a întâmplat în 2018 e o rană care nu s-a închis în totalitate, dar chiar și așa nu are nicio legătură cu sentimentele pe care le-am trăit în seara retrogradării lui Dinamo în Liga 2.

Va fi ciudat să fim adversari direcți în Liga 2. Și Dinamo are ca obiectiv promovarea. Când am semnat cu Poli Iași am zis că voi fi trup și suflet alături de acest club, voi da tot ce am mai bun pentru a-l ajuta să ajungă acolo unde îi este locul”, a spus Niculescu la Digi Sport Special.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Rezultate surpriză în Champions League! Cu cine ar putea juca CFR Cluj dacă trece de Pyunik Erevan

Rezultate surpriză în Champions League! s-a aflat cu cine...

Noi probleme pentru Edi Iordănescu! George Puşcaş nu mai are echipă. Unde ar putea ajunge atacantul român

Noi probleme pentru Edi Iordănescu în perspectiva ultimelor două...

Rafa Nadal abandonează Wimbledon 2022?! Anunţ teribil al legendarului jucător: ‘Sunt îngrijorat’ / Video

Rafa Nadal abandonează Wimbledon 2022?! Anunţ teribil al legendarului...

De ce a lipsit Florinel Coman de la amicala dintre FCSB cu CS Mioveni: motivul este surprinzător

FCSB a câștigat al treilea meci din perioada de pregătire...

Parteneri
Recomandari