`Lumea zice că nu-l duce mintea, dar e băiat inteligent`! Cine spune asta despre Octavian Popescu

Octavian Popescu este vedeta la zi a FCSB-ului și monopolizează mereu discuțiile. Doar este ”oul de aur” al lui Gigi Becali care cere pe el o avere.

Însă nu toată lumea a avut cuvinte de laudă la adresa tânărului fotbalist. Și nu puțini au fost cei care i-au atras atenția că era bine să-și fi dat Bacalaureatul. Pentru că marile cluburi din străinătate studiază orice detaliu și pun mare accent și pe viața privată a fotbaliștilor pe care dau zeci de milioane de euro.

Octavian Popescu a preferat să nu se prezinte la BAC anul trecut și nici sesiunea de acum nu a susținut-o. Dar a anunțat chia că nu abandonează ideea și că vrea să treacă examenul.

De asemenea, lui Popescu i s-a pus imediat o etichetă, după ce la primele sale interviuri, sub imperiul emoției, a avut un discurs dificil. Dar cei care-l cunosc îi contrazic pe cârcotași.

„Îl cunosc foarte bine pe Octavian Popescu și foarte multă lume spune: ‘domnule, nu îl duce mintea’ sau ceva de genul acesta pentru că l-au văzut la primele interviuri. Primele interviuri în fotbalul mare, e normal să aibă copilul emoții, să vorbească mai întrerupt.

Credeți-mă, Octavian Popescu este un băiat foarte inteligent, extrem de inteligent și mai ales la fotbal. E atât de inteligent încât nimeni nu își dă seama, eu îl cunosc perfect pe băiatul ăsta, vă spun cu cea mai mare sinceritate”, a declarat Adrian Iencsi la PRO Arena.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari