Lui Miki Buzărnescu îi pare rău că s-a certat cu Marco Dulca! L-a acuzat de violență și abuz

După șase luni de relație în care păreau îndrăgostiți lulea , jucătoarea de tenis și fotbalistul s-au despărțit. Iar Mihaela Buzărnescu a făcut valuri, acuzându-și partenerul mai tânăr cu 11 ani de violență domestică și abuz.

„Dumnezeu știe prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilințele, accidentările, acuzațiile produse de imaginația lui. Ce abuz mental!”, spunea după despărțire pe rețelele de socializare sportiva, care se pregătește acum de turneul de la Wimbledon. Și are un mare regret, după relația cu Marco Dulca.

„Au fost alte lucruri la mijloc, amândoi suntem sportivi așa că ne înțelegeam foarte bine sacrificiile pe care trebuia să le facem. Îmi pare rău că s-a terminat așa și mă bucur că echipa lui a reușit să rămân în Liga 1.

Am mai urmărit și eu meciurile echipei, e normal, fiind implicată multe luni în relația asta să urmăresc. Au fost zilele fiecăruia de naștere, dar cam aste au fost conversațiile”, a spus Miki pentru Click, înainte să plece spre Anglia.

Lumea a vorbit mult după ce povestea de amor dintre Mihaela Buzărnescu și fiul lui Cristi Dulca s-a rupt brutal. Gurile rele au spus prin tabloide că Miki ar fi vrut mai mult decât iubire pasională, iar Marco n-a vrut să se așeze la casa lui așa de tânăr.

„Sunt persoana care-și dorește o familie. Unele tenismene nu-și doresc, altele fac și copii. Dar, în ce mă privește, toate la timpul lor. Dacă ar fi fost să fie nu aș fi zis niciodată nu. Deocamdată, mă axez pe sport!”, a mai spus jucătoarea de tenis în Click.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari