Lovituri de ciocan! FCSB a visat la început, dar West Ham a trimis-o la podea, după o repriză de coșmar!

Ca o poezie de Bacovia. Așa s-ar scrie cronica acestei seri. Începută cu o ploaie londoneză și cu doliul unui regat care tocmai ce și-a pierdut suveranul. Siglele celor două echipe au fost afișate în alb și negru, omagiu pentru Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, care s-a stins din viață la 96 de ani, cu doar câteva zeci de minute înainte de partida dintre West Ham și FCSB.

UEFA a dat drumul la meci, dar s-a ținut un moment de reculegere. Iar în loc de imnul Conference League, cei 45.000 de spectatorii au cântat imnul Regatului. 5.000 de fani ai FCSB-ului au luat și ei parte la momentul istoric. Și s-au făcut auziți.

Iar în prima parte, FCSB a visat frumos. O fază de excepție, pe traseul Florinel Coman-Darius Olaru-Andrei Cordea, a fost finalizată de cel mai în formă jucător al lui Dică în plasa porții lui Areola.

Dar în minutul 64, a fost începutul sfârșitului. Un duel în careu, între Târnovanu și Cornet, care s-au ciocnit și s-au resimțit după, a fost judecat oarecum bizar de arbitrul partidei.

Care a dat penalty, băgându-i practic în joc pe elevii lui David Moyes. Bowen a transformat penalty-ul, iar peste 5 minute, o gafă monumentală a lui Tavi Popescu i-a adus pe ”ciocănari” în postura să dea decisiva.

În minutul 74, Popescu a trimis inexplicabil în spate, anulând un ofsaid la Antonio, care a deviat la Emerson pentru golul de 2-1. Antonio a desăvârșit opera în minutul 90, însă probabil că britanicii nu vor uita prea ușor faptul că au tremurat o oră. Și nu din cauza ploii.

WEST HAM: Areola – Coufal, Kehrer, Ogbonna, Emerson – Downes, Rice, Lanzini – Cornet, Scamacca, Benrahma
REZERVE: Randolph, Hegyi – Zouma, Fornals, Antonio, Paqueta, Dawson, Bowen, Coventry, Potts, Clayton, Mubama
ANTRENOR: David Moyes

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Edjouma, Oaidă – Cordea, Compagno, Fl. Coman
REZERVE: A. Vlad – Haruț, I. Stoica, Oct. Popescu, Miculescu, Dulca, Boboc, Pantea, Bouhenna, S. Șerban, Radaslavescu, B. Rusu
ANTRENOR: Nicolae Dică

 

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari