Lovitură totală pentru Simona Halep! Românca a fost exclusă. Anunţul care a venit chiar acum

Lovitură totală pentru Simona Halep! Românca a fost exclusă. Anunţul care a venit chiar acum este extrem de dur pentru sportiva noastră. Are legătură cu scandalul de dopaj în care este implicată.

Simona Halep a fost prinsă dopată la controlul de la US Open. Românca este suspendată provizoriu şi urmează să fie judecată de un tribunal independent.

Lovitură totală pentru Simona Halep!

Acum, Simona Halep a primit o nouă veste extrem de proastă. Tocmai a fost exclusă de la un nou turneu pe fondul cazului de dopaj în care e implicată. Organizatorii turneului caritabil Africa Cares tocmai au făcut anunţul. Simo este out de pe lista cu participante.

„Am înlocuit-o pe Simona Halep. V-o prezentăm pe Karolina Pliskova din Cehia”, au anunțat organizatorii turneului pe Twitter.

Acesta este deja al doilea turneu de la care Halep este exclusă după ce a fost testată pozitiv cu o substanţă interzisă. Fusese scoasă şi de pe lista turneului caritabil, World Tennis League.

Regulamentul i-ar fi permis să participe, cât timp nu sunt competiții organizate de WTA sau ITF. Cea mai bună jucătoare de tenis din România a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din acest an.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat că Simona Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat. Este vorba despre o substanță aflată pe lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) din 2022.

După acest anunţ, Simona a fost suspendată provizoriu și nu va putea să concureze sau să participe la niciun eveniment de tenis organizat de WTA sau ITF. Românca urmează să fie judecată de un tribunal independent. Dacă decizia nu va fi pe placul ei, ar putea să emargă şi la TAS. Românca ar putea fi suspendată pentru o perioadă între doi şi patru ani.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari