Lovitură totală pentru Simona Halep! Dezvăluirea care spune totul. A părăsit-o în plin scandal de dopaj / Foto

Lovitură totală pentru Simona Halep! Dezvăluirea care spune totul. A părăsit-o în plin scandal de dopaj, iar totul pare decis. Românca pare să nu mai aibă niciun sprijin de la propriul antrenor.

Simona Halep a fost suspendată temporar după ce a fost depistată pozitiv la controlul antidoping de la US Open.

Lovitură totală pentru Simona Halep!

În aşteptarea unui verdict al tribunalului independent, Simona Halep primeşte semnale din partea antrenorului ei. Chiar dacă pozează într-o apropriere de româncă, lui Patrick Mouratoglou nu îi mai pasă de sportiva noastră. Francezul îşi vede de viaţă. A făcut o nouă aroganță în timpul turneului de la Australian Open. Acolo este alături de celălalt elev al său, Holger Rune.

Holger Rune merge ceas la Australian Open. Patrick Mouratoglou se laudă cu forma fizică arătată de danez. Asta în condițiile în care planul de antrenament al Simonei a eșuat.

Patrick Mouratoglou a postat o fotografie în care se vede că Holger Rune are o flexibilitate ieșită din comun. Mai mult, și-a lăudat protejatul. „Cât de flexibil și atletic este Holger Rune!”, a spus Mouratoglou. Urmăritorii acestuia au reacționat imediat. „Sunteți o echipă de vis!”, a fost unul dintre comentarii.

Lui Mouratoglou nu îi mai pasă de scandalul de dopaj al româncei. Are toată atenția asupra noului său elev. Rune este mai mult decât mulțumit de colaborarea cu Mouratoglou. A încheiat în forță sezonul trecut, cu patru finale consecutive.

 

În condițiile în care Halep a fost suspendată provizoriu pentru dopaj, colaborarea cu Mouratoglou este incertă. Totuşi, fostul antrenor al Serenei Williams susține că e alături de ea.

„Am vești de la Simona în fiecare zi și vorbesc cu ea în fiecare zi. Sunt alături de ea în această perioadă grea, nu am cuvinte să descriu cât de grea este situația”, a spus în timpul Turneului Campionilor antrenorul, conform tennisactu.net.

Halep aşteaptă un verdict al tribunalului independent de la Londra. Dacă nu va fi mulţumită de verdict, Simona îl poate contesta la TAS. În cazul în care ar fi găsită vinovată, românca ar putea încasa o suspendare între doi şi patru ani.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari