Lovitură totală pentru Mirel Rădoi! Va fi dat afară din cauza jucătorilor: ‘Va fi lucrat, acolo e un vestiar unit’

Lovitură totală pentru Mirel Rădoi! Acesta va fi dat afară de la CSU Craiova din cauza jucătorilor. Cel puţin asta susţine fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir. Acesta a venit cu dezvăluiri incredibile din interior.

Mirel Rădoi ar putea rămâne şomer. După CSU Craiova – FCU Craiova 0-2 s-au învolburat apele la echipă lui Rotaru.

Lovitură totală pentru Mirel Rădoi!

Mirel Rădoi urmează să fie băgat în şedinţă ar putea fi îndepărtat de la echipă până în sărbători. Fostul lef LPF, Dumitru Dragomir este de părere că Rădoi a început să aibă zilele numărate la CSU Craiova.

Mirel Rădoi a devenit primul antrenor al echipei lui Mihai Rotaru care a pierdut un meci cu marea rivală, FCU Craiova. Corleone este convins că Nicolo Napoli a profitat la maxiumum de haosul din interiorul echipei lui Rotaru.

„Eu eram sigur că FCU o să câștige. Napoli ăla e un vulpoi bătrân și nu degeaba a ajuns la 60 de ani. A avut o organizare foarte bună, iar italianul ăsta are acel ceva în plus ceea ce nu vezi la Mutu, Trică, Stoican și Croitoru. Napoli ăsta zici că e născut și crescut în Craiova. E bun, deși am văzut că lui Mititelu nu prea îi place să recunoască lucrul ăsta despre Napoli.

Iar Rădoi a pierdut meciul ăsta din cauza lui. A provocat fără să vrea un conflict acolo în vestiar. E ok să iei deciziile astea, așa se practică într-un fotbal normal, dar din păcate el nu a realizat că se află în vestiarul Craiovei. Nu te poți juca așa cu fotbaliștii cu nume din echipă.

Mergi la echipa a doua, iar apoi să vii din nou la prima echipă că îți e teamă de patron. În primul rând riști să îți pui în cap tot vestiarul tu ca antrenor, deoarece ăia de la el din vesitar sunt uniți, iar Ivan e cu ei de mult timp, nu de două luni ca Rădoi. Și nu în ultimul rând, poate că și cel mai important, cum să mai ridici tu acum capul în fața lui Rotaru, iar ăsta să te susțină, când tu pierzi meciul tocmai în fața lui Mititelu? Cum? Înfrângerea asta va cântări enorm acolo la ei în Craiova pe plan local, iar mie îmi este că Rădoi o va lua cât de curând pe urma lui Dică”, a spus Dragomir, conform prosport.ro.

Apele sunt tulburi la CSU Craiova, iar Rădoi ar putea fi îndepărtat până la pauza de iarnă. Acesta este departe de obiectivul echipei, titlul.

Distribuie articol:

1 COMENTARIU

  1. Ca rămâne sau pleacă Radoi problemele vor rămâne neschimbate. Dovada istoricul predecesorilor antrenori de la Craiova. Acolo exista alte probleme, vechi și perpetuate cu stiința staff-ului de conducere al clubului iar dacă nu va avea o analiza lucida, fără ascunsul prafului sub preș, nimic nu se va schimba, asa cum nimic nu se schimba de ani de zile. Va avea Rotaru destulă putere de caracter încât sa privească adevărul în fata? Grea întrebare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari