Lovitură totală pentru Mirel Rădoi! Dezvăluirea care îl pune la pământ. Patronul din Superliga care l-a refuzat

Lovitură totală pentru Mirel Rădoi! Este dezvăluirea care îl pune la pământ pe fostul antrenor de la CSU Craiova. Patronul din Superliga care l-a refuzat. Acum a ieşit la iveală totul.

Mirel Rădoi a plecat cu scandal de la CSU craiova. Echipa a fost eliminată din Cupa României şi acesta şi-a dat demisia. A lansat acuzaţii dure la adresa preşedintelui Sorin Cârţu.

Lovitură totală pentru Mirel Rădoi!

Patronul unei echipe din Superliga îl ironizează pe Mirel Rădoi. Valeriu Iftime spune că nu-l interesează Rădoi, deși echipa sa, FC Botoșani, nu are „principal” după despărțirea de Mihai Teja, din 10 noiembrie.

La moldoveni, antrenorul din acte a rămas secundul Mihai Cojocaru, care era până acum secund. La un moment dat, Valeriu Iftime a spus că l-ar dori pe Rădoi la Botoșani, dar acum și-a schimbat discursul.

„Ce înseamnă că pot să-l iau? Mirel stă în stradă și trebuie să vin eu cu un autobuz să-l iau?”, a spus Valeriu Iftime, conform as.ro.

Întrebat dacă Rădoi ar fi o variantă pentru Botoșani, Iftime a fost ferm. „Nu! Nu acum. Nu are echipă, acum, dar o să își găsească ușor, că nu e greu să îți găsești echipă în Liga 1”, a spus Iftime despre fostul antrenor al celor de la CSU Craiova.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari