Lovitură totală pentru Ianis Hagi! Decizia luată de Jose Mourinho. Tricolorul nu are nicio şansă

Lovitură totală pentru Ianis Hagi! Decizia luată de Jose Mourinho. Tricolorul nu are nicio şansă. Deşi au existat zvonuri că românul ar fi dorit la Fenerbahce, lucrurile nu stau deloc aşa.

Ianis Hagi a plecat pe uşa din dos de la Alaves şi nu ar mai fi dorit nici de echipa de care aparţine, Rangers.

Lovitură totală pentru Ianis Hagi!

S-a spus că jucătorul român ar fi pe lista lui Jose Mourinho la Fenerbahce. Lucrurile nu stau deloc aşa pentru Ianis Hagi. The Special One a început să-și contureze echipa de superstaruri. Lusitanul a primit un buget de 100 de milioane de euro din partea conducerii clubului, pentru a pune capăt dominației celor de la Galatasaray.

Lista de achiziţii nu îl cuprinde pe tricolor, conform Fichajes. Mourinho vrea alţi trei jucători de top. În capul listei se află Arda Guler, tânărul de 19 ani care este considerat „Messi al Turciei”. acesta joacă în prezent la Real Madrid. Transferul său ar fi dificil, deoarece gruparea de pe „Santiago Bernabeu” nu este dispusă să renunțe la el, nici măcar sub formă de împrumut.

Pe listă se află şi Memphis Depay, olandezul de 30 de ani, al cărui contract cu Atletico Madrid expiră în această vară. Jucătorul ar fi pregătit de un nou angajament după despărțirea de spanioli. Depay este curtat și de Olympique Lyon, club la care a evoluat pentru patru sezoane. Mourinho îl vrea şi pe Raphael Varane.

Fundașul francez, fost jucător al lui Manchester United, este liber de contract după ce a refuzat să își prelungească înțelegerea cu clubul britanic. Conform specialiștilor, valoarea de piață a lui Varane este undeva în jurul sumei de 20 de milioane de euro. Jose Mourinho a fost adus la Fenerbahce pentru a revitaliza echipa și a lupta pentru titlul Superligii Turciei. Portughezul va câștiga 10 milioane de euro pe an.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed