Lovitură totală pentru Horațiu Moldovan! Tricolorul nu are nicio şansă. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Horațiu Moldovan a fost transferat la Atletico Madrid în această iarnă, formație în cadrul căreia s-a adaptat rapid, însă care nu i-a oferit șansa de a debuta pe Wanda Metropolitano, până în prezent. Cel care câștigase, de altfel, titularizarea în fața românului, și anume Jan Oblak, va părăsi echipa, în urma deciziei conducerii.

Plecarea slovenului nu reprezintă, neapărat, o veste bună pentru Horațiu Moldovan. Madrilenii au decis ca golul lăsat de Oblak să fie umplut de către altcineva, astfel încât nici măcar de această dată, românului nu i se va oferi șansa să se afirme.

Lovitură totală pentru Horațiu Moldovan!

Atletico Madrid întâmpină probleme în ceea ce privește bugetul și plănuiește să dea lovitura cu transferul lui Jan Oblak, considerat unul dintre cei mai buni din lume pe postul său.

Conform presei iberice, cu banii obținuți dintr-un potențial transfer al portarului sloven, oficialii clubului vor să facă posibilă venirea lui David De Gea pe Metrpolitano. Spaniolul este liber de contract, în urma despărțirii de Manchester City.

În ceea ce privește separarea de Atletico, Jan Oblak beneficiază de câteva oferte puternice. Goalkeeper-ul este dorit de către Chelsea. Clubul din Premier League nu mai dorește să tatoneze teritoriul cu portari tineri precum Robert Sanchez (26 de ani) sau Djordje Petrovic (24 de ani).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed