Lovitură totală pentru Gigi Becali! Şeful de la FCSB, desfiinţat în direct. Greşeala imensă pe care o face

Lovitură totală pentru Gigi Becali! Şeful de la FCSB a fost desfiinţat pur şi simplă în direct. Greşeala imensă pe care o face. Un fost angajat al latifundiarului din Pipera a dat cărţile pe faţă.

Gigi Becali este făcut praf de Narcis Răducan. Ultimul spune că Mihai Pintilii nu trebuie responsabilizat cu funcţia de antrenor principal.

Lovitură totală pentru Gigi Becali!

Gigi Becali a decis. Chiar dacă nu are licenţă PRO, Mihai Pintilii va fi antrenorul principal al celor de la FCSB. Va fi adus pe bancă un tehnician paravan care să aibă acte în regulă. Leo Strizu va fi cel care va ocupa, în acte, funcţia de antrenor principal.

Decizia patronului de la FCSB este criticată la scenă deschisă de fostul său angajat. Narcis Răducan spune că Pintilii nu trebuie pus la colț dacă roș-albaștrii nu vor obține rezultatele scontate pe acest final de an.

”Problema e că au fost diferențe între meciuri. Nu trebuie să-l încărcăm pe Pintilii cu treaba asta.

Nu este un reper dacă Pintilii va fi altfel, pentru că nu s-a schimbat nimic. ce facem? Îl responsabilizăm pe Pintilii cu rezultatele următoare? E ca și cum ne jucăm cu un pistol cu apă și te împușc și spui că ai murit.

Nu e normal, să fie responsabilitatea lui Gigi Becali. Așa sunt și meritele, tot ale lui, dar nu toate, pentru că sunt mulți oameni care muncesc acolo. Dar, hai să declarăm procentul adecvat, pentru că facem mișto de el. Omul a muncit toată viața, ce facem, dăm vina pe Pintilii? Trebuie un echilibru”, a spus Răducan, în direct la Digi Sport.

Meciuri oficiale rămase pentru FCSB în 2022

1 decembrie 2022, Liga 1, restanță din etapa 6
FC Botoșani – FCSB, 20:00

5 decembrie 2022, Liga 1
CS Mioveni – FCSB 19:00

8 decembrie 2022, Cupa României
FC Botoșani – FCSB 20:00

11 decembrie 2022, Liga 1
Chindia – FCSB 20:30

15 decembrie 2022, Liga 1, restanță din etapa 9
FCSB – CFR Cluj 20:00

19 decembrie 2022, Liga 1
FCSB – FC Botoșani 20:00

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari