Lovitură totală pentru fanii lui Dinamo! Decizia de ultimă oră care va afecta crunt echipa. S-a aflat totul

Lovitură totală pentru fanii lui Dinamo! Decizia de ultimă oră care va afecta crunt echipa. S-a aflat totul. Deşi omul de afaceri, Mohammad Murad, ar fi vrut să investească la echipa din Ştefan cel Mare lucrurile au luat-o razna.

Se pare că Dinamo rămâne din nou fără investitor. Mohammad Murad s-ar fi retras de la negocieri şi ar fi gata să o preia pe Petrolul.

Lovitură totală pentru fanii lui Dinamo!

Dinamo este la un pas de colaps. Cu datorii uriaşe, de circa 8 milioane de euro, echipa din Ştefan cel Mare este în căutarea unui nou investitor. Negocierile cu Mohammad Murad, cel care care are o avere de peste 150 de milioane de euro, sunt aproape eşuate.

Murad nu a închis încă negocierile cu Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, dar sunt șanse mari ca omul de afaceri libanez să investească la Petrolul Ploiești. Se pare că libanezul ar fi interesat de Petrolul.

”E adevărat! Am purtat deja o discuție cu un reprezentant al domnului Murad, despre care am înțeles că ar fi interesat să preia Petrolul. Avem pregătite absolut toate actele, le punem la dispoziție în orice moment. Și în noaptea asta dacă e nevoie!”, a declarat Costel Lazăr, președintele Petrolului, conform playsport.ro.

În urmă cu 10 zile, Murad era încrezător că va prelua Dinamo. „În momentul de față, discutăm despre ce s-a întâmplat în trecut. Tot ce s-a întâmplat rău în trecut se află pe masa negocierilor. Sunt probleme majore, iar acum se face o renovare astfel încât să putem lămuri toate problemele și să putem reconstrui ceva pe 10-20 de ani.

Eu sunt implicat în această reconstrucție, avem comunicare permanentă cu administratorul special și cu cei din club, care lucrează acolo, nu este ușor deloc pentru că este vorba de a clarifica toate aspectele negative, astfel încât să nu mai fie blocaje în viitor. În ceea ce privește partea curentă, cheltuielile curente, nu sunt probleme.

În privința prezentului și a viitorului, ne-am înțeles cu câțiva oameni de afaceri printre care sunt și eu, dar pe partea de trecut lucrurile sunt puțin neclare. Mă doare că Dinamo se afla în această situație, sper să fiu eu persoană care ajuta să se însănătoșească Dinamo, dar nu vreau să investesc dacă sunt neclarități”, spunea Mohammad Murad.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Cristi Săpunaru, negru de supărare: ‘Noi suntem vinovați. Când joci cum am jucat noi este dureros’

Chindia a obținut prima victorie în acest sezon în...

Gonzalo Higuain, în lacrimi. Anunțul care i-a întristat pe fani

Gonzalo Higuain (34 de ani) a anunțat că se...

Parteneri
Recomandari