Lovitură totală pentru Costel Gâlcă! Şi-a pierdut jucătorul pentru Europa. Dezvăluiri dureroase din interior

Vladimir Screciu va rata cupele europene, dar și debutul în noul sezon de Superliga! Mijlocașul lui Costel Gâlcă este accidentat la gambă, iar problemele sale de sănătate nu par a da semne de bună purtare.

Deși și-ar fi dorit să fie apt pentru a evolua sub tricolor alături de coechipierii săi de la națională, jucătorul oltenilor are nevoie de mai mult timp de recuperare. De asemenea, elevul lui Gâlcă nu se va deplasa alături de lotul craiovean în Austria, acolo unde se va desfășura cantonamentul de vară.

Lovitură totală pentru Costel Gâlcă!

Vladimir Screciu s-a accidentat în derby-ul cu FCU Craiova, în urmă cu trei luni. Deși staff-ul medical al oltenilor spera ca mijlocașul să revină în teren cât mai repede posibil, se pare că perioada de recuperare preconizată inițial se va prelungi nesperat.

Mijlocașul a fost în Finlanda pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. A urmat să meargă în Spania, la Barcelona, iar acum, în Madrid.

”Mă bucur pentru ei!”

Dacă nu s-ar fi accidentat, cel mai probabil Vladimir Screciu s-ar fi aflat, în prezent, pe lista selecționerului Edi Iordănescu pentru Campionatul European.

În acest context, jucătorul oltenilor le-a transmis un mesaj de încurajare tricolorilor.

„Am vorbit cu câțiva dintre ei. Sunt bucuroși că sunt acolo, iar eu mă bucur pentru ei. Ne-am îndeplinit un obiectiv, mă bucur că am făcut și eu parte din acel grup și sper să ieșim din grupe.

Toate meciurile sunt foarte dificile, dar după părerea mea primul meci este foarte important, pentru că poți să îți dai seama ce poți să faci cu adevărat. Băieții știu treaba asta foarte bine, știu că primul meci contra Ucrainei este foarte important.

Eu sper, îmi doresc ca România să treacă de grupe. Nu mai există echipe slabe. Acum toate echipele sunt apropiate valoric. Doar anumite mici detalii fac diferența și sper ca băieții să își dea seama ce au de făcut și să facă un meci foarte bun.

Un meci de vis era meciul cu Belgia. Pentru că îmi doream să joc și să îmi iau o revanșă. Îmi doresc, cum ar zice orice român, să câștige România Campionatul European. Apoi, îmi doresc Anglia. Dar este foarte greu. Pariez însă pe Franța!”, a spus Vladimir Screciu, la plecarea din România.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed