Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț, însă judecătorii trebuie să analizeze mai multe plângeri penale făcute de cei doi soți înainte de a da decizia în cazul despărțirii.
După scenele incredibile petrecute la vila din Snagov, cei doi au cerut ordin de restricție unul împotriva celuilalt. Impresara a apărut cu mâna imobilizată și schiopătând după ce a fost lovită de Reghe, în timp ce antrenorul s-a ales cu un ochi vânăt.
Judecătoria Buftea a analizat plângerile și a dat verdictul, cei doi primind ce și-au dorit.
Anamaria Prodan nu se poate apropia de soțul său la mai puțin de 200 de metri timp de două luni. În această perioadă nu are voie nici să-l contacteze telefonic.
„Admite cererea reclamantului REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, în contradictoriu cu pârâta REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, și emite ordinul de protecție, împotriva pârâtei Reghecampf Anamaria Ionela, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 2 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele: Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Laurențiu Aurelian.
Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei și față de locul de muncă al victimei, respectiv FC Nefci Baku Azerbaijan, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.
Interzice pârâtei orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima”, se precizează în sentinţă.
Laurențiu Reghecampf are interzis
Nici antrenorul nu se mai poate apropia de Anamaria Prodan timp de patru luni.
„Admite, în parte, cererea reclamantei REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, în contradictoriu cu pârâtul REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 4 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:
Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Anamaria Ionela. Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.
Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima”, se mai arată în sentința Judecătoriei Buftea.