Lovitură totală pentru Adrian Mititelu! Suma importantă pe care trebuie să o plătească. S-a aflat după retrogradarea celor de la FCU Craiova

Lovitură totală pentru Adrian Mititelu! Suma importantă pe care trebuie să o plătească. S-a aflat după retrogradarea celor de la FCU Craiova. Decizia a fost făcută publică în urmă cu puţin timp.

Echipa lui Adrian Mititelu a încasat o nouă amendă importantă. Asta după incidentele de la ultimul meci.

Lovitură totală pentru Adrian Mititelu!

Oamenii lui Răzvan Burleanu au luat decizia împotriva formaţiei lui Adrian Mititelu. FCU Craiova a primit o penalitate sportivă de 22.500 de lei din partea Comisiei de Disciplină din cadrul FRF. Asta ca urmare a incidentelor de la meciul cu Hermannstadt, din ultima etapă a play-out-ului din Superliga.

“FCU 1948 Craiova vs. AFC Hermannstadt – Incidente – În temeiul art. 82.1 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d, se sancţionează clubul FCU 1948 Craiova cu penalitate sportivă de 22.500 lei”, este hotărârea comisiei.

La 12 mai, FCU Craiova a pierdut cu 1-3 partida cu Hermannstadt şi a retrogradat în liga a doua. Meciul de la Craiova a fost întrerupt câteva minute din cauza suporterilor olteni, care au aruncat cu scaune pe teren.

După acel meci, patronul echipei a anunţat că este posibil să renunţe la finanţarea echipei. Apoi, s-a răzgândit şi a spus clar. Continuă lupta şi echipa sa are ca obiectiv clar promovarea în Superliga chiar din primul sezon de ligă secundă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed