Lovitură devastatoare pentru Ion Ţiriac! Ce s-a întâmplat cu averea magnatului. Anunţul la care nimeni nu se aştepta

Lovitură devastatoare pentru Ion Ţiriac! S-a aflat ce s-a întâmplat cu averea magnatului. Anunţul la care nimeni nu se aştepta. Are legătură cu sumele de bani din conturile fostului mare jucător de tenis.

Ion Ţiriac nu mai este cel mai bogat român. Presa de specialitate a venit cu date de ultimă oră, extrem de importante.

Lovitură devastatoare pentru Ion Ţiriac!

Ion Ţiriac a fost dat jos de pe primul loc al miliardarilor români. Americanii de la Forbes au actualizat clasamentul averilor la nivel mondial. Astfel, specialiştii fac un anunţ incredibil. Fostul mare jucător de tenis a fost detronat. Cu o avere de 2 miliarde de dolari, Ţiriac a ajuns pe locul secund.

Sursa citată spune că Daniel Dines a devenit cel mai bogat român. Averea acestuia a explodat pur şi simplu în acest an. A ajuns la 2.1 miliarde de dolari. Antreprenorul în vârstă de 51 de ani, din Bacău, a avut un succes uriaş în ultima vreme. Compania unde este cofondator, UiPath a făcut senzaţie pe bursă.

În 2019, Dines a apărut în revista Forbes ca fiind primul miliardar român care se ocupă cu afaceri cu roboți software. Doi ani mai târziu avea deja 6 miliarde de dolari. A urmat un adevărat picaj. La începutul acestui an, mai avea 1.6 miliarde de dolari. Acum, a ajuns la 2,1.

Dineş se află pe locul 1457 în topul bogaţilor lumii. Fostul jucător de tenis a ajuns pe 1486. În topul primilor 5 al afaceriştilor români se mai află Dragoş Pavăl (1.7 miliarde de dolari), Ion Stoica (1.2 miliarde de dolari) şi Matei Zaharia (1.2 miliarde de dolari).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed