Lovitura decisivă pentru Florin Talpan! Ce îi pregăteşte Gigi Becali juristului. Mutarea prin care se poate decide totul

Lovitură decisivă pentru Florin Talpan! Apropiații lui Gigi Becali îi fac viața tot mai grea juristului. Suporterii celor de la FCSB au ieșit și ei atac.

Liderul Peluzei Nord FCSB, Gheroghe Mustață, i-a cerut lui Florin Talpan să publice bilanțul financiar al magazinului din Piața Moghioroș. Magazinul amintit anterior vinde produse sub licența CSA Steaua.

Florin Talpan, atacat de Gheorghe Mustață

Florin Talpan a fost atacat de Gheorghe Mustață. Liderul Peluzei Nord FCSB a vorbit pentru Prosport.ro despre juristul Clubului Sportiv al Armatei, și i-a cerut să publice bilanțul financiar al magazinului ce vine produse sub licența CSA Steaua. De asemenea, a vorbit și despre amenințările primite de către jurist.

„Acest domn Talpan nu mai are pic de control. Urlă, plânge, ce mai doriți de la el? Vrea să i se achite prejudiciul de 37 de milioane și atunci vom intra noi în Ghencea?

Păi, el e stăpânul acestui stadion? Dar, până să i se achite acel prejudiciu pe care el îl visează, îl somez public să pună la dispoziția opiniei publice bilanțul și încasările profit pe care acel magazin al lui Adrian din Piața Moghioroș le produce!

Acest băiat a primit licența de la CSA să vândă în magazinul lui produse cu numele Steaua și cu celebra emblemă, iar nouă ni s-a interzis acest lucru. Ei bine, după câțiva ani în care acel magazin din Moghioroș se folosește de acest avantaj vreau să vedem și noi bilanțul finaciar și profitul. Și le vom pune la dispoziție și pe al nostru.

Păi, vă spun eu că magazinul ăla din Moghioroș nu produce mai nimic, deci cine aduce prejudiciu și cui? Ia să fi vândut noi produse cu însemenele Stelei, câți bani intrau la CSA în cont?

Sau mai bine, nea Florin își plătește muncitorii care i-au muncit la gard? Că urla lumea pe internet de el… După ce le dă banii oamenilor, atunci să iasă și să urle după banii ăia 37 de milioane de euro pe care îi tot visează de la Gigi Becali.

Domnilor de la CSA, realizați că sunteți pe pierdere și nu aveți cui să vindeți produse? Nu credeți că vi se produce un imens prejudiciu? Vreau ca Talpan să lămurească aceste lucruri de urgență!

Iar cu amenințările cu moartea, ce e de comentat? Circ! Ăsta e Florin Talpan? Cine credeți voi că riscă să îl amenințe cu mortea când autoritățile sunt cu ochii pe noi?”, a spus Gheorghe mustață, pentru sursa citată anterior.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari