Louis Munteanu are tupeu! Anunţ clar după victoria cu CSU Craiova: ‘Jucăm bine în deplasare’ + Ce spune despre ofertele de la FCSB şi Rapid

Louis Munteanu are tupeu! Anunţ clar după victoria cu CSU Craiova. Cei de la Farul sunt într-o formă foarte bună în play-off-ul de Superliga. Au 7 puncte şi se luptă la locul secund, care îi duce în Conference League.

Louis Munteanu era fericit pentru victorie, chiar dacă nu a marcat. Le atrage însă atenţia colegilor. Farul trebuie să o bată şi pe CFR Cluj pentru a intra serios în lupta pentru podium.

Louis Munteanu are tupeu!

„Am făcut un meci bun, suntem fericiţi pentru victorie. Sperăm să legăm cu o victorie şi acasă ca să ne calificăm în cupele europene. Jucăm bine în deplasare. Avem 7 puncte în play-off, sperăm să câştigăm şi acasă cu CFR. Mai sunt meciuri, sperăm să facem un meci bun acasă. Nu am câştigat acasă în play-off, sperăm să o facem cu CFR Cluj. am dat dovadă de caracter şi suntem bucuroşi că am câştigat”, a spus Louis Munteanu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Louis Munteanu este unul dintre cei mai curtaţi jucători din Superliga. FCSB şi Rapid îl vor de la Fiorentina. Atacantul se gândeşte însă doar la ultimele meciuri din play-off. „Nu ştiu nimic de oferte. Vreau să joc cât mai bine şi să fiu golgeter în play-off. Mai sunt 6 meciuri, vreau să joc cât mai bine şi apoi vom vedea”, a mai spus atacantul, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed