Leo Messi face senzaţie! Imagini fabuloase cu starul argentinian. Campionul mondial a făcut spectacol la ultimul meci / Video

Leo Messi face senzaţie! Imagini fabuloase cu starul argentinian. Campionul mondial a făcut spectacol la ultimul meci. A condus Argentina spre o victorie categorică înaintea Copei America.

Leo Messi continuă să fie un jucător fundamental pentru naţionala Argentinei. Campionul mondiala a avut o evoluţie de senzaţie în ultimul meci.

Leo Messi face senzaţie!

Argentina şi-a încheiat pregătirile pentru Copa America, sâmbătă, cu o victorie clară, scor 4-1, în faţa Guatemalei. Campionii mondiali au fost conduşi la scurt timp după un autogol al lui Lisandro Martinez, din minutul 4. Apoi, Leo Messi a intrat în scenă. Starul lui Inter Miami a egalat rapid după o eroare a portarului guatemalez, în minutul 12.

Lautaro Martinez a marcat din penalty, în minutul 39. Atacantul lui Inter Milano a făcut dubla, în minutul 66. Acelaşi Messi a marcat golul său cu numărul 108 la nivel internaţional pe finalul partidei. A completat o victorie încurajatoare înainte de Copa America, în minutul 77.

Organizată pentru prima dată în Statele Unite şi deschisă pentru America de Nord, competiţia oferă Argentinei o grupă dificilă. Naţionala lui Messi are primul meci contra Canadei, vineri 21 iunie. Apoi, vor înfrunta Chile, pe 26 iunie şi Peru, pe 30 iunie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed