Le-au luat și hainele, și punctele! CFR, chinuită de turcii de la Sivasspor care i-au confirmat alibiul lui Petrescu și au câștigat în Gruia!

Hiperbolizați de Dan Petrescu de parcă ar fi fost o adevărată forță a Europei, turcii de la Sivasspor n-au vrut probabil să-l contrazică pe antrenorul CFR-ului. Și au băgat piciorul la joc, făcându-i pe ardeleni să pară ei cei îmbrăcați în haine de împrumut ale fotbalului.

Cu tricouri oferite de gazde, așa-zișii milionari ai Superligii din Țara Semilunei n-au fost recunoscători CFR-ului. Care a cerut penalty încă din minutul 5 la mâna a lui Ciftci, apoi a reclamat un gol valabil în minutul 25.

Ce s-a întâmplat? Deac a executat un corner, Yeboah a nimerit bara, mingea a ricoșat la Muhar care a trimis spre poartă. Balonul a fost respins la limită, oamenii lui Petrescu au strigat că a depășit linia și că a fost gol valabil.

Gol valabil a fost. Dar după două minute, în poarta cealaltă. Pentru că, nu-i așa, Dan Petrescu are, ca întotdeauna, dreptate. Sau poate alibi?

Ce e cert e că în minutul 27 Deac i-a dat peste picior în careu unui adversar, iar Gradel a transformat lovitura de la 11 metri și au intrat la vestiare în avantaj.

După pauză, vorba comentatorului, fotbaliștii campioanei României au părut că abia ce s-au cunoscut unii pe alții, așa că antrenorul a aruncat forțe proaspete în luptă. Și s-a mai animat atmosfera în careul lui Vural, s-au mai ratat niște ocazii, dar nu suficient cât să-l calmeze pe Dan Petrescu. Mai ales că Angielski a fost cât pe ce să închidă jocul în minutul 81 și în minutul 82.

Degeaba au egalat ai noștri către egalare până în ultima secundă, că egalarea nu s-a lăsat prinsă. CFR – Sivasspor 0-1, în ciuda celor 23 de șuturi trase spre poartă de oamenii lui Petrescu, turcii le-a luat și țoalele, le-a luat și punctele ardelenilor. Cam pioni prin Europa în acest sezon.

CFR CLUJ: Scuffet – Cr. Manea, Yuri, Burcă, Camora – Deac, Boateng, Muhar – Yeboah, Janga, Petrila
REZERVE: Bălgrădean, Brucic, Billong, Păun, Roger, Malele, Mistrati, Kolinger, Bordeianu, Cvek, Braun, Buș
ANTRENOR: Dan Petrescu

SIVASSPOR: Vural – Paluli, Goutas, Appindangoye, Ciftci – Ulvestad, Charisis – Musa, Sabia, Gradel – Angielski
REZERVE: Yildirim, Kuckar, Nije, Osmanpașa, Albayrak
ANTRENOR: Rıza Çalımbay

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Alertă la Campionatul Mondial: Kylian Mbappe s-a accidentat/ FOTO

Echipa națională a Franței pare blestemată la acest Campionat...

Mirel Rădoi s-a dezlănţuit! A trecut la ameninţări după egalul cu Chindia. Jucătorii, criticaţi dur

Mirel Rădoi s-a dezlănţuit! A trecut la ameninţări după...

Parteneri
Recomandari