Laver Cup, ediţia 2023 şi 2024, va avea loc in Vancouver şi Berlin

Ediţiile din 2023 şi 2024 ale competiţiei masculine de tenis Laver Cup se vor desfăşura la Vancouver, respectiv Berlin, au anunţat miercuri organizatorii, citaţi de agenţia DPA.

Turneul de trei zile în care cei mai buni tenismeni europeni îi înfruntă pe cei din restul lumii va avea loc în oraşul canadian Vancouver între 22 şi 24 septembrie 2023, în timp ediţia din capitala Germaniei se va derula în perioada 20-22 septembrie 2024.

„Cu cea de-a cincea Laver Cup care are loc la Londra în septembrie şi anunţul de astăzi, suntem pe drumul de a concretiza viziunea noastră pentru ceea ce este acum un eveniment extrem de popular în calendarul tenisului”, a declarat preşedintele Laver Cup, Tony Godsick.

Laver Cup este numită după fostul mare tenisman australian Rod Laver şi a apărut la iniţiativa starului elveţian Roger Federer, care a dorit un echivalent al tenisului pentru competiţia de golf Ryder Cup, potrivit agerpres.ro.

Prima ediţie a avut loc în 2017 la Praga, iar următoarele la Chicago (SUA), în 2018, şi Geneva (Elveţia), în 2019. Din cauza pandemiei de coronavirus, competiţia nu a putut fi organizată în 2020, însă a revenit în 2021, când s-a derulat la Boston (SUA).

Anul acesta, Laver Cup se va desfăşura la O2 Arena din Londra, între 22 şi 25 septembrie.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Neymar a găsit metoda. Ce a făcut pentru ca jucătorii sud-coreeni să nu-l faulteze

Brazilia s-a calificat în sferturile de finală ale Cupe...

Pele, mesaj emoționant din spital: `Mă voi ruga pentru fiecare dintre voi.`

Pele, legendarul fotbalist brazilian, se află internat într-un spital...

Parteneri
Recomandari