Laurențiu Reghecampf și-a botezat copilul! Ce i-a urat Anamaria Prodan, la 48 de ore după ce s-au bătut în stradă

La nici două zile după ce și-a lovit și a fost lovit, apoi, încă soția din acte, Laurențiu Reghecampf a mers înainte cu botezul fiului său cel mic, Liam.

Reghecampf a decis însă să schimbe în ultimul biserica aleasă pentru evenimentul. Astfel, deși la locul anunțat inițial erau deja câțiva apropiați, dar și o armată de ziariști și oameni de bază, slujba s-a desfășurat într-un alt lăcaș sfânt. Petrecerea n-a avut însă cum să o mai mute, așa că masa și dansul vor fi tot la Clubul Diplomaților, cum era stabilit.

Și tot astăzi, Anamaria Prodan i-a urat și ea fiului cel mic al bărbatului de care s-a despărțit, cu care s-a bătut în urmă cu câteva zile și cu care a ajuns la poliție unde a primit fiecare ordin de protecție unul împotriva celuilalt.

„Noi, familia Prodan, îi urăm celui mic viață de vis ! Pentru a pune stop speculațiilor apărute în presă, vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre!

Din respect și dragoste pentru copiii familiei, noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie să închidă absolut tot.

Ceea ce fac anumite publicații nu ne interesează și înțelegem că și doresc faima și bani! Destul pe spatele familiei noastre. Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi!

Avem rugămintea să nu instigați cu știri eronate opinia publică privind evenimentul soțului meu. Îi dorim tot binele din lume și ne dorim să găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat , familia Prodan / REGHECAMPF”, a scris Anamaria Prodan într-o postare pe o rețea de socializare.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Australia a câștigat primele puncte la Cupa Mondială după ce a învins Tunisia. Acum visează la optimi

Australia a câștigat, scor 1-0, cu Tunisia, în etapa a...

Australia s-a calificat în finala Cupei Davis pentru prima dată după 19 ani

Australia s-a calificat în finala Cupei Davis, după ce...

Cristiano Ronaldo a dat ordin. Ce se întâmplă la casa portughezului din Manchester

Cristiano Ronaldo și-a reziliat contractul cu Manchester United. Picătura...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
bugetul
Loading RSS Feed