Laurențiu Reghecampf a dat verdictul în conflictul dintre Dan Petrescu și Ioan Varga

Ioan Varga l-a atacat dur zilele trecute pe Dan Petrescu. Este pentru prima dată când între cei doi a izbucnit un asemenea conflict. Cei mai mulți credeau că antrenorul va părăsi echipa, însă în final cei doi și-au dat mâna.

Laurențiu Reghecampf a sărit în apărarea lui Dan Petrescu, despre care spune că este cel mai bun antrenor din Liga 1.

„Este antrenorul cel mai de succes din campionatul românesc şi mi se pare că oamenii uită foarte repede ce performanțe a făcut. Nu este ușor sa câștigi un campionat. Sunt sigur ca echipa ar pierde un mare antrenor, însă în fotbalul românesc este posibil orice”, a declarat Petrescu pentru digisport.ro.

Dan Petrescu mai are contract cu CFR Cluj până în vara anului 2024. Patronul clujenilor ar fi trebuit să-i achite 400.000 de euro antrenorului (clauza de reziliere) în cazul în care l-ar fi dat afară.

„Rămâne. Obiectivele sunt aceleași: câștigarea campionatului și primăvara europeană. Pe mine m-a deranjat că ne-a făcut pe toți proști la televizor. Stai așa, că nu suntem proști! I-am făcut toate serviciile și tot ce și-a dorit, dacă i-am pus tot la dispoziție, asta nu înseamnă că suntem proști. Sau să nu aibă impresia că noi nu vedem că echipa nu joacă bine”, a declarat Nelu Varga, la PRO TV.

Dan Peterscu: „Băi băieți, dacă s-a plictisit lumea să ia campionate…eu plec”

Tot scandalul a pornit după declarațiile făcute de Petrescu la conferință de presă susținută înainte de meciul cu FC Argeș. Antrenorul era nervos pentru că patronul i-a cerut explicații după meciul din Conference League, iar fanii nu-l mai vor.

„Eu nu înțeleg în niciun fel de unde vine această presiune. În primul an am câștigat campionatul și am plecat. Am revenit, am luat iar campionatul, poate nu era meritul meu în întregime. Apoi am dus echipa în grupele Europa League, am mers până în primăvară. Anul următor am câștigat iar campionatul, iar am mers în grupele Europa League, dar nici atunci nu era lumea mulțumită. După 6 luni au fost probleme, am plecat, iar m-am întors, iar m-au chemat. Am luat din nou campionatul, iar am ajuns în grupe.

Băi băieți, dacă s-a plictisit lumea să ia campionate și să meargă în grupele europene, nicio problemă, eu plec! Mai mult decât să iau campionatul și să duc echipa în grupe nu pot face. Poate vine altul și ia Champions League sau ajunge în grupe.

Nu înțeleg de unde vine această presiune. Nu am cheltuit milioanele cheltuite de alte echipe, care sunt în urma noastră. Asta e realitatea! Dacă vrem altceva, nicio problemă! De ce să mai stau aici, pe capul oamenilor, dacă ei nu mă vor? Dacă ei nu mai vor campionate și cupe europene, bravo tată!

Nu are rost să mai stau! Să vină altul și să câștige Champions League”, a spus nervos Petrescu.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari