Laurențiu Reghecampf a ajuns la poliție! Ce s-a întâmplat cu antrenorul? Amănunte de ultimă oră

Laurențiu Reghecampf a fost chemat de urgență în țară pentru a da cu subsemnatul la poliție. Potrivit Știri pe Surse, antrenorul a fost audiat la Serviciul economic din cadrul IPJ Ilfov.

Totul se pare că are legătură cu plângerea penală făcut de Anamaria Prodan. Impresara a susținut că soțul său ar fi sustras mai multe bunuri comune ale familiei. Aceasta va fi audiată și ea în cursul zilei de vineri.

“Acestea sunt problemele familiei pe care sper și mă rog la Dumnezeu să le închidem, cu cât mai repede cu atât mai bine. M-am săturat să facem deliciul presei de atâția ani. Reghe nu realizează acest lucru pentru că a fost ușor în mintea lui să-i construiesc o asemenea imagine, un asemenea nume și o asemenea carieră. Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul”, a declarat Anamaria Pordan, pentru Click!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se vor întâlni pe 28 septembrie la tribunalul Buftea pentru o nouă înfățișare în procesul de divorț. Tot atunci se va soluționa și problema pensiei alimentare pe care antrenorul trebuie să o plătească pentru fiul său.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari