Larisa Iordache a lăsat mască pe toată lumea! Decizie incredibilă a campioanei: ‘Mi se pare foarte greu’

Larisa Iordache a lăsat mască pe toată lumea! Decizie incredibilă a campioanei de gimnastică. Este cea mai mare provocare a sportivei după ce a scris istorie în gimnastică.

Multipla campioană la gimnastică a încercat să învețe mișcări ale noului sport recunoscut din august și în România, disciplină care urmează să se regăsească printre cele de la JO.

Larisa Iordache a lăsat mască pe toată lumea!

Chiar dacă a renunțat la a concura în competițiile de gimnastică, Larisa Iordache a rămas în fenomen și antrenează micuțe sportive pentru marile podiumuri ale lumii. Multipla campioană a profitat din plin de o zi liberă și a participat la „Be active”, eveniment desfășurat de Federația Română de Gimnastică în cadrul Săptămânii Europene a Sportului.

Pe lângă faptul că a fost alături de copiii care au luat cu asalt ateliere de gimnastică din parcul IOR, Larisa a încercat o nouă provocare: sportul la bară. „Eu mă mai mișc, fac fitness pentru mine, pentru a fi în formă, dar mi se pare foarte greu. Deși eu chiar sunt antrenată…. Trebuie să ai anumite abilități. Este un sport al frumuseții și cred că, dacă va deveni sport olimpic, va fi vânat de mulți”, spune Larisa Iordache, multiplă campioană la gimnastică.

Larisa a recunoscut faptul că a încercat o revenire ca și sportivă, însă nu i-a mai permis sănătatea. „Mi-este greu, dar m-am obișnuit cu ideea că nu mai fac sport de performanță. Am mai cochetat cu mișcările din gimnastică, dar de fiecare dată corpul meu mi-a spus stop. Sunt destul de inteligentă să pot face performanță și altfel”, a mai spus Larisa Iordache, multiplă campioană la gimnastică.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari