L-au arestat imediat! Scandalul care a zguduit Cupa Mondială 2022. Adevărul despre fanul care a invadat terenul / Video

L-au arestat imediat! Scandalul care a zguduit Cupa Mondială 2022. S-a aflat adevărul despre fanul care a invadat terenul de joc la meciul dintre Portugalia şi Uruguay. Totul a devenit public.

Cupa Mondială 2022 este plină de scandaluri şi controverse. Ultima dintre acestea s-a întâmplat luni seară.

Scandalul care a zguduit Cupa Mondială 2022

Un spectator a pătruns pe teren la meciul Portugalia – Uruguay. A fluturat un steag curcubeu, dar a avut şi mesaje de susţinere a femeilor iraniene şi împotriva războiului din Ucraina.

S-a aflat identitatea acestuia. Este vorba despre Mario Ferri. Acesta a  fost reţinut imediat, iar apoi a fost eliberat, relatează AFP. Potrivit sursei citate, se pare că nu s-au luat măsuri împotriva italianului.

În minutul 52 al partidei de luni, Ferri a pătruns pe teren. L-a traversat alergând aproximativ 30 de secunde, sub privirile jucătorilor rămaşi fără reacţie. Apoi, a fost doborât la pământ de un steward şi escortat în afara terenului.

Bărbatul avea un steag în culorile curcubeului şi purta un tricou cu mesajul “SAVE UKRAINE” scris pe partea din faţă şi mesajul “RESPECT FOR IRANIAN WOMAN” pe spate.

Reprezentativa Portugaliei s-a calificat, luni, în optimile de finală ale Cupei Mondiale. A învins-o în etapa a doua pe Uruguay, scor 2-0.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari