Kyros Vassaras dă explicații după scandalul de la Craiova: ‘Al doilea penalty a fost acordat corect’

Peşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Kyros Vassaras, a precizat după derby-ul din Bănie că al doilea penalty primit de CSU Craiova a fost acordat corect. Mai mult, acesta spune că vrea să reclame la Comisia de Disciplină acuzele nefondate ale șefilor de la FCU Craiova.

„În urma verificărilor realizate s-a constatat că protocolul VAR a fost aplicat în mod corespunzător la faza respectivă.

Arbitrul a dictat penalty văzând o atingere cu mâna, depărtată de corp şi aflată într-o poziţie nenaturală, iar arbitrul VAR, revăzând imaginile din toate unghiurile de filmare ale tuturor camerelor disponibile, i-a confirmat acestuia decizia.

CCA consideră drept nefondate atacurile lansate în mass-media de către oficialii clubului U Craiova 1948 şi va sesiza comisiile abilitate”, a spus Vassaras, în comunicatul prezentat pe site-ul FRF.

Adrian Mititelu a luat foc!

Adrian Mititelu a declarat că Istvan Kovacs nici nu a vrut să consulte VAR-ul la faza din prelungirile primei reprize. Deşi nicio reluare nu a arătat vreun henţ în careul celor de la FCU, fluieraşul a dictat al doilea penalty pentru cealaltă echipă a Craiovei.

„Acest băiat care a ajuns mare arbitru al Europei nu a vrut să-l întoarcă VAR-ul de două ori. Din orgoliul lui şi din nebunie. Îţi spune VAR-ul că nu e penalty şi nu ţii cont, e incredibil.

Dacă vedea faza trebuia să anuleze decizia de penalty. Cel mai lăudat abitru din România, ţi se urcă la cap. Este o informaţie clară, nu o bazaconie. A făcut-o pentru că i s-a urcat la cap. Are un comportament incredibil.

Îl credeam altfel. Toate mi se întâmplă numai mie, frustrarea este uriaşă. Mereu când joc împotriva acestui club greşelile sunt împotriva noastră. Dacă nu avem şanse egale, îţi vine să o iei razna”, a spus patronul Craiovei, conform Pro Arena.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari