Kylian Mbappe, ultimul meci pentru PSG. Jurnaliștii l-au luat la întrebări, dar starul i-a fentat. Cum a reacționat când a fost întrebat despre noua sa echipă

Kylian Mbappe a jucat ultimul meci în tricoul celor de la PSG. Echipa starului a învins sâmbătă seara, în finala Cupei Franţei, pe Olympique Lyon, scor 2-1, câştigând trofeul.

Jurnaliștii au vrut să afle de la atacant care este următoarea sa destinație, dar acesta nu a vrut să facă nimic public.

Kylian Mbappe, ultimul meci pentru PSG

PSG a învins sâmbătă seara, în finala Cupei Franţei, pe Olympique Lyon, scor 2-1, câştigând trofeul. Kylian Mbappe a evoluat pentru ultima oară în tricoul lui PSG. Atacantul a fost titular și în primele 20 de minute s-a dezlănțuit, punându-l la încercare de mai multe ori pe portarul lyonez, Perri. Dembele a fost însă cel care a marcat, apoi Fabian Ruiz a făcut 2-0. Lyon a redus din diferență prin O’Brien.

La finalul meciului, Kylian Mbappe a fost întrebat despre noua sa echipă.

”De ce nu anunţi deja că Real Madrid e noul tău club?”, a fost întrebat.

”Pentru că eu cred că încă îmi iau rămas bun de la PSG. Tot ce mi-am dorit a fost să termin bine la PSG. Există un trofeu. Există un timp pentru orice. Voi anunţa noul meu club la momentul potrivit. Mai sunt doar câteva zile până atunci, aşa că nu este nicio problemă.

Mai sunt câteva detalii de pus la punct. Dar cel mai important lucru era să termin bine aici. Indiferent de ce s-a întâmplat, cel mai important lucru a fost să câştig un ultim trofeu aici”, a declarat Mbappe, potrivit L’Equipe.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed