Jucătorul României care a fost remarcat de selecţionerul Finlandei: `Vom avea grijă, îi știm calitățile!`

Selecţionerul Finlandei, Markku Kanevra, a remarcat un jucător din lotul României, înaintea partidei din Liga Naţiunilor.

Kanerva îl consideră pe Nicolae Stanciu cel mai periculos „tricolor” din lotul lui Edi Iordănescu.

”Decarul” României este principalul pericol pentru antrenorul Finlandei

Markku Kanerva a prefaţat duelul dintre Finlanda şi România. Selecţionerul nordicilor a dezvăluit faptul că se teme de Nicolae Stanicu, fiind conştient că este un jucător care poate face diferenţa.

„Stanciu e un jucător cunoscut, îl cunosc. E un jucător foarte bun. Nu știu în ce stare este acum, însă vom avea grijă pentru că știm calitățile lui.

Suntem în fața unui joc istoric. Într-adevăr, noi nu am reușit să învingem niciodată până acum, dar acum avem o echipă bună. Și România are o echipă bună, însă noi vrem să câștigăm și să ne apropiem de primul loc în această grupă.

Partida de la București a decurs după scenariul dictat de naționala României. Am avut probleme mari, dar am putut să ținem și mingea destul de mult. Știm că și România vrea să câștige, însă sperăm că în fața fanilor noștri putem să arătăm forța noastră, să fim mai energici și să avem șanse mai bune de a marca”, a spus Markku Kanerva.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari