Jucătorul lui Zeljko Kopic, oprit de poliție! S-a întâmplat în miez de noapte. După câteva ore s-a prezentat la reunirea lotului  

Jucătorul lui Zeljko Kopic, Antonio Bordușanu, a fost oprit de poliție cu doar 5 ore înainte de a se prezenta la reunirea lotului.

Fotbalistul în vârstă de 19 ani se afla într-o mașină care a fost oprită în trafic pentru un control de rutină în jurul orei 4 dimineața. Vizita medicală era programată la ora 8.30.

Antonio Bordușanu, oprit de poliție

Dinamo începe pregătirea pentru noul sezon. Luni dimineața a fost programată vizita medicală la o clinică din Chiajna. Antonio Bordușanu s-a prezentat, însoțit de Ahmed Bani și Costin Amzăr.

Cu doar câteva ore înainte fusese însă oprit în trafic. Fotbalistul nu a fost la volan, potrivit gsp.ro. Acesta era pe bancheta din spate.

Polițiștii au efectuat un control de rutină și nu au constatat nicio neregulă.

Bordușanu a fost unul dintre fotbaliștii de bază pentu Dinamo. A jucat în 20 meciuri, dintre care 8 în play-off. În total, a îmbrăcat până acum de 51 de ori tricoul câinilor și a marcat două goluri.

În 2022 și 2023, tânărul fotbalist a suferit două accidentări grave, dar a reușit să-și revină.

Astăzi, 15 jucători au efectuat vizita medicală. Este vorba despre: ONCESCU Denis (Concordia Chiajna), COSTIN Cristian, LICSANDRU Cristian (CS Tunari), GIAFER Deniz (CS Tunari), AMZĂR Costin, IRIMIA David, POLITIC Dennis, GNAHORÉ Eddy, BANI Ahmed,
BORDUȘANU Antonio, BORCEA Valentin (CS Tunari), IRIMIA Alexandru, GAVRILĂ Darius (Dinamo U18), FLORESCU Andrei (Progresul Spartac), NEAGU Petru

Opt fotbaliști au fost învoiți de tehnicianul croat: GOLUBOVIĆ Adnan, RAILEAN Dorian
PATRICHE Răzvan, HOMAWOO Josué, MOURA Gabriel, ABDALLAH Hakim, MILANOV Georgi
SELMANI Astrit.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed