Jucătorul lui Elias Charalambous nu a rămas dator! Mesaj clar pentru fostul patron. Este răsturnare totală de situaţie

Jucătorul lui Elias Charalambous nu a rămas dator. Mesajul pe care i l-a transmis jucătorul fostului patron, după afirmațiile acestuia. Fiecare are propriul său drum. Este răsturnare totală de situaţie.

FCSB a început această perioadă de mercato prin aducerea lui David Kiki la echipă, după care a urmat rransferul lui Daniel Popa, iar mai apoi, controversata mutare a lui Marius Ștefănescu, de la Sepsi.

Jucătorul lui Elias Charalambous nu a rămas dator

După transferul de 1,3 milioane de euro, Laszlo Dioszegi a dezvălui că Ștefănescu a plecat de la club în urma unui șantaj la adresa acestuia. Potrivit patronului grupării din Covasna, atacantul a declarat că mai bine se lasă de fotbal decât să mai joace la Sepsi.

Imediat după aceste declarații, jucătorul nu a tăcut și a oferit explicații.

”Sincer n-am vorbit niciodată cu dânsul. Probabil că tot din supărare a dat acele declarații. Probabil că-și dorea să mai rămân acolo.

Fiecare își face cumva planurile, apoi vine un transfer. Poate că nu se așteptau să vadă oferta asta. Dar și-au dat seama că e mai bine și pentru club și pentru mine să fac pasul ăsta”, a spus Marius Ștefănescu, citat de golazo.ro.

Ștefănescu este cotat la 1.7 milioane de eruo, potrivit site-urilor de specialitate. La FCSB, atacantul lateral va purta tricoul cu numărul 15.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed