Jucătorul dat afară de Gică Hagi și-a găsit echipă! Unde va evolua Constantin Budescu. Va fi coleg cu un fost rapidist

Constantin Budescu și-a găsit echipă. Tricoul pe care îl va îmbrăca jucătorul dat afară de Gică Hagi și cine va fi colegul său. Mutarea este oficială, mijlocașul ofensiv a confirmat transferul.

Constantin Budescu și-a înceta contractul cu Farul la jumătatea sezonului de play-off, iar de atunci a fost curtat de Concordia Chiajna și FC Argeș.

Unde va evolua Constantin Budescu

Doar că, Budescu nu va evolua pentru niciuna dintre cele două echipe. Jucătorul a ales să meargă la Gloria Buzău, echipa nou promovată în prima ligă din România.

Potrivit lui Andrei Prepeliță, tehnicianul echipei, Dragoș Grigore, fostul jucător de la Rapid, va evolua și el la Gloria Buzău. Acesta se află deja în cantonament, alături de ceilalți jucători.

„Dragoș se află deja cu noi în cantonament. Despre Costică mai așteptăm să fie alături de noi fizic. Sper ca mâine (n.r. – sâmbătă) să-l avem la antrenamentul de dimineață”, a dezvăluit Andrei Prepeliță, potrivit digisport.ro.

Budescu este cotat la 300 de mii de euro, și a mai evoluat la echipe precum Petrolul, Voluntari, FCSB, Al-Shabab, Damac FC, Farul Constanța.

În timp ce Dragoș Grigore este cotat la 500 de mii de euro, și a evoluat la echipe precum Dinamo, Toulouse, Al-Sailiya SC, Ludogorets, Rapid.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed